1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-06-2013 17:58

ΓΑΣ Μεσσαράς και Ιωάννου συνεχίζουν μαζί

Μετά την επιτυχημένη 3μηνη συνεργασία του ΓΑΣ. Μεσσαράς με τον προπονητή, Παναγιώτη Ιωάννου, με αποκορύφωμα την παραμονή της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία Γυναικών, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πορευθούν μαζί και τη νέα χρονιά με στόχο την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας εν όψει του προσεχούς πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.


Για το λόγο αυτό την περίοδο αυτή η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή ασχολούνται με την ενίσχυση της ομάδος τόσο μέσω της επιστροφής αθλητριών που ανήκουν στην δύναμη του συλλόγου και αγωνίζονταν αλλού, όσο και μέσω 1-2 μεταγραφών στις θέσεις όπου κρίνεται ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Αυτή την περίοδο οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (γυναίκες, κορασίδες, πανκορασίδες, μίνι) με έμφαση την βελτίωση ατομικών χαρακτηριστικών των αθλητριών με την ευκαιρία της έλλειψης αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις που αφορούν την ομάδα των πανκορασίδων, ολοκληρώνονται το τελευταίο Σαβ/κο του Ιουνίου με την συμμετοχή στο final four της Κρήτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ