1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2021 15:23

Νίκη Αλεξανδρούπολης: Ανανέωσε με Σάκη Μουστακίδη και ανακοίνωσε μεταγραφές

Μεταγραφικό μπαράζ στο φινάλε για την Νίκη Αλεξανδρούπολης ενόψει του νέου πρωταθλήματος στην Α2 γυναικών.Με κόουτς και τη νέα σεζόν τον θρυλικό Σάκη Μουστακίδη, η διοίκηση ανακοίνωσε πεντάδα μεταγραφών αποτελούμενη από τις Δομινίκη Μπαρή που αποχώρησε από τις Αμαζόνες Μαϊστρου, Θένια Πασπαλά από Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, Βάλια Αφεντουλίδη από Ένωση Βύρωνα, Μυρτώ Προφάντη από ΓΣ, Βόλου, και η Αγγελική Σαράντη από τον Αστέρα Αχαΐας.

Επίσης με το σύλλογο της Αλεξανδρούπολης ανανέωσαν και τη νέα σεζόν οι Τζωρτζίνα Μπαχλαβά, Όλγα Πεπόνη, Γεωργία Χατζηχαραλάμπους και Όλγα Αθανασοπούλου.

Η σχετική ανακοίνωση της Νίκης, η οποία ευχαριστεί τις διοικήσεις των ομάδων από τις οποίες ήρθαν οι αθλήτριες, ενώ παράλληλα ενημερώνει και επίσημα, πως ο Σάκης Μουστακίδης παραμένει στην τεχνική ηγεσία αναφέρει:

«Με πλάνο, αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον καταξιωμένο προπονητή ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗ. Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών Α2 η Διοίκηση και το Τεχνικό Team της ομάδας προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ.

Η Διοίκηση καλωσορίζει τις νέες παίκτριες στην οικογένεια της ΝΙΚΗΣ και εκφράζει και δημόσια τα θερμά της ευχαριστήρια πρoς τους Προέδρους και τα Δ.Σ. των ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ, ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΜΑΪΣΤΡΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2011, Γ. Σ. ΒΟΛΟΥ VOLLEY, Α.Ο. ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ Sports Academy, για την άψογη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων.

Επίσης ευχαριστούμε τις οικογένειες των παικτριών μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλες και όλους»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ