1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2021 12:47

Με Αργεντίνικη βοήθεια ο Απόλλωνας επικράτησε 3-1 του Απολλώνιου στο Κερατσίνι

Μετά από ένα αρκετά καλό ποιοτικό παιχνίδι, ο Απόλλων Καλαμάτας που αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ, επικράτησε σε φιλικό που έγινε στο Κερατσίνι με 1-3, του Απολλώνιου που είναι από τα φαβορί ανόδου στην Α2. Το παιχνίδι κατά διαστήματα θύμισε ντέρμπι πρωταθλήματος, και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει αν χώριζε τις δύο ομάδες μια κατηγορία.

Οι γηπεδούχες πήραν το πρώτο σετ με 25-22, ισοφάρισε εύκολα ο Απόλλωνας με 14-25 ενώ στη συνέχεια οι δύο προπονητές, Κάταλιν Κις και Μπάμπης Μυτσκίδης, έκαναν αλλαγές και δοκίμασαν διάφορα σχήματα. Στο τέλος η ομάδα της Καλαμάτας με σημαντική βοήθεια από την Αργεντίνα διαγώνια, Ανάι Τόσι, ηταν αυτή που πήρε οριακά και τα δύο επόμενα με 23-25.

Απούσα για ένα άλλο ματς από την ομάδα του Κερατσινίου, η σημαντική Ρωσίδα ακραία, Ριπνάγια η οποία συνέχισε να αισθάνεται ενοχλήσεις και η κοουτς Κις, την προφύλαξε. Κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα γίνει και στα επόμενα φιλικά, μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάσταση της ξένης αθλήτριας από το ιατρικό επιτελείο.

Τα σετ 1-3 :25-22, 14-25, 23-25, 23-25

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ