Εκτυπώστε τη σελίδα
05-09-2021 15:35

Αισιόδοξη αρχή για τις γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων

Με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη μπήκαν στις προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, κάτω απο την καθοδήγηση του Γιώργου Γεωργιάδη.

Οι «πράσινες» φιλοδοξούν να έχουν μία πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Γυναικών, αλλά πάνω απ’ όλα, να μπορέσουν να απολαύσουν το βόλεϊ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με υγεία και ασφάλεια, αφήνοντας οριστικά πίσω τους την κακή παρένθεση της πανδημίας.

Έπειτα από τις πρώτες προπονήσεις που έγιναν στο Δ.Α.Κ. «Κ. Καραμανλής» και περιλάμβαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, οι αθλήτριες του Γιώργου Γεωργιάδη δίνουν πλέον ραντεβού από τις αρχές της εβδομάδας στο κλειστό «Ι. Λεμονίδης».

Παρών στο ξεκίνημά τους ήταν και φέτος ο Κοσμάς Καγκάνης, ιδιοκτήτης του “Bad Habit” Coffee Drinks & More, που στηρίζει ως Χορηγός της Ελπίδας Αμπελοκήπων για μια ακόμη χρονιά το γυναικείο τμήμα βόλεϊ αλλά και ευρύτερα τον σύλλογο.

Ο κ. Καγκάνης απεύθυνε στα κορίτσια και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας τις ευχές του για μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, με υγεία, με αγωνιστική δράση κάθε Σαββατοκύριακο και με την υπόσχεση ότι θα στηρίξει για άλλη μια φορά τις «πράσινες» με κάθε τρόπο!

Η προετοιμασία της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα συνεχιστεί με διαρκώς αυξανόμενη ένταση, έχοντας ως ορίζοντα την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών στις 23 Οκτωβρίου.