1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2013 21:54

Ο Περσιανλής στον Άρη

Ο Γιώργος Περσιανλής, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγη ώρα, είναι ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Άρη, αντικαθιστώντας την Μαρία Δεληγιάννη που ήταν στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο κάτι περισσότερο από ένα χρόνο. Ο Περσιανλής μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 ήταν προπονητής στην ανδρική ομάδα του Άρη και στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 ανέλαβε τα ηνία του Ανατόλια.


Ο Άρης τη σεζόν που μόλις τελείωσε ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Α2 γυναικών και τον 3ο όμιλο, καταλαμβάνοντας την 8η θέση με 11 νίκες και 13 ήττες σε 24 ματς.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Γιώργο Περσιανλή ως πρώτο προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου μας. Ο Γιώργος Περσιανλής είναι γνώριμος στο σύλλογό μας, αφού είχε διατελέσει πρόσφατα προπονητής της ανδρικής ομάδας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο, που αναλαμβάνει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ