Εκτυπώστε τη σελίδα
27-08-2021 12:09

«Τσαρίνα» στο Κερατσίνι η Εκατερίνα Ριπνάγια!

Μεταγραφική «βόμβα» από τον φιλόδοξο Απολλώνιο, με την απόκτηση της Εκατερίνας Ριπνάγια. Η παρουσία της 31 χρονης (1μ84) Ρωσίδας ακραίας, στο σύλλογο του Κερατσινίου, ανατρέπει τις αγωνιστικές ισορροπίες στον Ά όμιλο της Α2 γυναικών που θα αγωνίζεται ο Απολλώνιος μαζί με τα άλλα δύο μεγάλα φαβορί, Μίλωνα και Ηρακλή Κηφισιάς, και δίνει θεωρητικά, ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα της Κάταλιν Κις.

Η Ριπνάγια που αναμένεται να δώσει μεγάλη επιθετική ισχύ στο σύλλογο του Κερατσινίου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρουμανία, Ρωσία, Φινλανδία, Ελβετία, Ισραήλ και τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Κύπρο με τις φανέλες των ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λιμασόλ και Απόλλων Λιμασόλ.

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου για την Ριπνάγια αναφερει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ripnaya Ekaterina (RUS, ακραία, γεν. 1990, ύψους 1,84μ).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Ekaterina ανέφερε: "Χαίρομαι που γίνομαι μέλος του Απολλώνιου. Είμαι ευγνώμων στην προπονήτρια και τον Πρόεδρό μου για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα. Ελπίζω η σεζόν να είναι επιτυχημένη για εμάς, θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας''.Ευχόμαστε στην Ekaterina καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!» 

Το ρόστερ του Απολλώνιου (2021-22)

Πασαδόροι Ευανθία Λάβδα, Σμαράγδα Γιαννατσή

Διαγώνιες Δέσποινα Σιδεράτου, Μάρα Βλαχοπούλου

Ακραίες: Κέλλυ Ευθυμιάδη, Ελένη Λεκατσά, Eκατερίνα Ριπνάγια, Γκιόκα Μελίνα

Κεντρικές: Ευαγγελία Πάττα, Κάλλη Δίκη, Εύα Μανώλικα, Αρμάου Αφροδίτη

Λίμπερο: Ευαγγελία Τουλγαρίδου, Δανάη Βλάχου

  Προπονήτρια: Κάταλιν Κις