Εκτυπώστε τη σελίδα
21-08-2021 14:14

Με χαμόγελα και μεγάλη αισιοδοξία ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι γυναίκες του Μίλωνα

Με χαμόγελα και αισιοδοξία, ξεκίνησε πρώτη την προετοιμασία της  η γυναικεία ομάδα του Μίλωνα. Μια νέα σεζόν όπου οι «πράσινες» έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς είναι μέσα στα τέσσερα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας που θα κυνηγήσουν με πάθος την άνοδο από την Α2 στην Πρι Λιγκ.

Ο έμπειρος προπονητής της ομάδας Γιώργος Δεναξάς και ο συνεργάτης του εργοφυσιολόγος Γιώργος Σκόλιας, υποδέχτηκαν στο κλειστό του συλλόγου τις «παλιές» και καλωσόρισαν τις καινούργιες παίκτριες, οι οποίες συνθέτουν συνολικά ένα πολύ ισορροπημένο και ανταγωνιστικό ρόστερ.

 Από το περυσινό ρόστερ που δεν πρόλαβε να αγωνιστεί στην Α2 εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown, παρέμειναν οι Κοντούδη, Λακασά, Παπαχατζή, Μαριάτου, Βουλγαράκη, Αποστόλου, Σπύρη ενώ κατέβηκαν στην ομάδα της Ν. Σμύρνης οι: Αρβανίτη, Θώδη, Γεωργακοπούλου, Δορμπαράκη, Κακλαμάνου, Χάνα.

Στη συνέχεια όλες μαζί οι αθλήτριες έκαναν την πρώτη προπόνηση που στόχο είχε την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και πήραν μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια.

Μίλωνας (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Εβελίνα Αποστόλου, Ηλιάνα Αρβανίτη

Ακραίες: Τόνια Κοντούδη, Μαρία Θώδη, Σοφία Λακασά

Διαγώνιες Σπύρη Αλεξάνδρα, Δήμητρα Γεωργακοπούλου, Ειρήνη Κακλαμάνου

Κεντρικές: Έλενα Μαριάτου,Στεφανία Παπαχατζή, Αγγελίνα Δορμπαράκη

Λίμπερο Φωτεινή Βουλγαράκη, Μαργαρίτα Χάνα

Προπονητής: Γιώργος Δεναξάς