1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2021 16:56

Αρβανίτη, Καραγκούνη: Στη Βιέννη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Η εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ «πέταξε» για την πρωτεύουσα της Αυστρίας όπου από τις 11 έως τις 15 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ (EuroBeachVolley).
Περίπου 20 ημέρες μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στον Αγιο Νικόλαο, Βίκυ και Πένυ ετοιμάζονται για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της χρονιάς, θέλοντας να κλείσουν τη σεζόν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά έχοντας να αντιμετωπίσουν και απρόβλεπτα εμπόδια.

Το ελληνικό δίδυμο ταξίδεψε για τη Βιέννη χωρίς τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τίε Σαντάνα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έχει τεθεί σε καραντίνα.

«Ο στόχος μας δεν αλλάζει και όπως παντα πηγαίνουμε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δυστυχώς μετά από το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τίε πηγαίνουμε μόνες μας στο πιο σημαντικό τουρνουά μετά το Προ-Ολυμπιακό και δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα για τη θέση που στοχεύουμε να πάρουμε. Τηρουμένων των συνθηκών κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο», δήλωσε η Πένυ Καραγκούνη.

Υπενθυμίζουμε ότι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη κληρώθηκαν στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις Κάιζερ, Μέπελινκ (Ολλανδία), Μπίενεκ, Σνάιντερ (Γερμανία) και τις Αυστριακές Φριντλ, Πφέφερ.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στον πρώτο της αγώνα την Τετάρτη 11/8 στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) τις Γερμανίδες που είναι στο Νο11 του ταμπλό της διοργάνωσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ