Εκτυπώστε τη σελίδα
02-08-2021 19:18

Ισχυρό κέντρο με «πύργο» Εύα Μανώλικα στον Απολλώνιο Κερατσινίου

Εξαιρετική μεταγραφική ενίσχυση για το πρωταθληματικό ρόστερ του Απολλώνιου, με την ανακοίνωση της απόκτησης της Εύας Μανώλικα. Η 24 χρονη κεντρική (1μ85) μετά από 13 χρόνια παρουσίας στο Αιγάλεω, όπου ξεκίνησε το βόλεϊ και συμμετείχε σε όλες τις ομάδες του «Σίτι» ενώ παράλληλα την βοήθησε να ανέβει από τις τοπικές κατηγορίες στην Πρι Λιγκ, γυρίζει σελίδα και κατεβαίνει στο Κερατσίνι για νέες προκλήσεις.

Η Μανώλικα που θεωρείται από τις πιο σταθερές και αξιόπιστες κεντρικές τα τελευταία χρόνια στην Πρι Λιγκ, αναμένεται να ενισχύσει καθοριστικά την ομάδα της Κάταλιν Κις στο μπλοκ αλλά και συνολικά στον ξεκάθαρο στόχο ανόδου από την Α2 που έχουν βάλει φέτος στην Πειραϊκή ομάδα.

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου για την Μανώλικα αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Μανώλικα Εύα (κεντρικός).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Εύα ανέφερε: "Η καινούρια χρόνια θα με βρει στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 με την φανέλα του Απολλώνιου, ομάδας που από την αρχή ένιωσα ασφάλεια να αγωνιστώ.

Θέλω να πω κι ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΑΟ Αιγάλεω, για την αμέριστη στήριξη και άψογη συνεργασία όλα αυτά τα 13 χρόνια που αγωνιζόμουν κοντά τους. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολύ βόλεϊ

''.Ευχόμαστε στην Εύα καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Το ρόστερ του Απολλώνιου (2021-22)

Πασαδόροι Ευανθία Λάβδα, Σμαράγδα Γιαννατσή

Διαγώνιες Δέσποινα Σιδεράτου, Μάρα Βλαχοπούλου

Ακραίες: Κέλλυ Ευθυμιάδη, Ελένη Λεκατσά

Κεντρικές: Ευαγγελία Πάττα, Κάλλη Δίκη, Εύα Μανώλικα

Λίμπερο: Ευαγγελία Τουλγαρίδου, Δανάη Βλάχου  

Προπονήτρια: Κάταλιν Κις