1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-07-2021 14:01

Ο Μίλωνας καλωσόρισε και πάλι τη Μαργαρίτα Χάνα

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η Μαργαρίτα Χάνα επέστρεψε και πάλι…σπίτι της! Η 24 χρονη ταλαντούχα λίμπερο μετά από Πανιώνιο, ΑΕΚ, ΓΣ Ηλιούπολης, γύρισε και πάλι στην ομάδα της Ν. Σμύρνης ,για να «δέσει» την άμυνα το Μίλωνα και να τον βοηθήσει να κυνηγήσει το μεγάλο στόχο της ανόδου από την Α2 στην Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του Μίλωνα: « Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή της Μαργαρίτας Χάνα στην οικογένεια του Μίλωνα!

Η νεαρή λίμπερο προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας αφού ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στο βόλεϊ από τις ακαδημίες του Μίλωνα και παρέμεινε μέχρι το 2018, πανηγυρίζοντας και την άνοδο από το τοπικό ως βασικό στέλεχος της γυναικείας ομάδας. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον γειτονικό Πανιώνιο, όπου έζησε την εμπειρία της Pre League, ενώ την επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, σε μια σεζόν που το τέλος της βρήκε την ομάδα να επιστρέφει στη Volley League.

Την περασμένη χρονιά ανήκε στο δυναμικό του ΓΣ Ηλιούπολης και το φετινό καλοκαίρι ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής με στόχο να βοηθήσει τα μέγιστα το σύνολο του coach Δεναξά να πετύχει τους στόχους του στην Α2 κατηγορία.Μαργαρίτα καλώς ήρθες και πάλι πίσω στην ομάδα μας!»  

Μίλωνας (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Εβελίνα Αποστόλου, Ηλιάνα Αρβανίτη

Ακραίες: Τόνια Κοντούδη, Μαρία Θώδη

Διαγώνιες Σπύρη Αλεξάνδρα, Δήμητρα Γεωργακοπούλου

Κεντρικές: Έλενα Μαριάτου,Στεφανία Παπαχατζή

Λίμπερο Φωτεινή Βουλγαράκη, Μαργαρίτα Χάνα

Προπονητής: Γιώργος Δεναξάς 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ