Εκτυπώστε τη σελίδα
29-07-2021 15:05

Για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της Αγ. Παρασκευής ο Γιάννης Μακρόπουλος

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Αγ.Παρασκευής μαζί με τους συνεργάτες του θα συνεχίσει ο Γιάννης Μακρόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου να κοουτσάρει την ΑΕΑΠ, και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών με στόχο τη συγκρότηση ενός αξιόμαχου ρόστερ και μιας καλής πορείας στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιαννη Μακρόπουλο αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή της γυναικείας μας ομάδας κ. Ιωαννη Μακρόπουλο για 2η χρονιά. Ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας, πλαισιωμένος από τους κυρίους Αγγελή Γιαννακόπουλο (γυμναστή) και Θεόδωρο Κανελλόπουλο (βοηθό προπονητή).

Όπως εύστοχα είπε ο κ. Μακρόπουλος : «Συνεχίζουμε δυναμικά από εκεί που είχαμε σταματήσει, δημιουργούμε όλοι μαζί μια ομάδα δυνατή, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Καλούμαστε όλοι να εργαστούμε σκληρά και να αναπληρώσουμε το κενό που δημιούργησε η πανδημία στον χώρο μας.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει την στελέχωση της ομάδας, ενθαρρύνουμε τις αθλήτριες μας και όλοι μαζί θέτουμε ως πρωταρχικό στόχο την εξαιρετική παρουσία της στο Πρωτάθλημα και όχι μόνο».Ευχόμαστε στην ομάδα μας μια όμορφη αθλητική χρονιά, χωρίς απρόοπτα, με υγεία και καλή επιτυχία στους στόχους της.»