Εκτυπώστε τη σελίδα
22-07-2021 22:51

Νέα προσθήκη στον Ηρακλή Κηφισιάς η Ναταλία Κωτσιάκη

Από την Ερυθραία στην Κηφισιά η Ναταλία Κωτσιάκη. Η 26 χρονη κεντρική (1μ80) που προέρχεται από μια καλή διετία με τις Αμαζόνες, όπου τις βοήθησε την πρώτη χρονιά να κερδίσουν την άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League και στην δεύτερη την άνετη παραμονή τους, αναμένεται να ενισχύσει το κέντρο του Ηρακλή στην Α2,και στην προσπάθεια της ομάδας του Ζηρινείου να διεκδικήσει την άνοδο.

Η ανακοίνωση για την αθλήτρια που έχει παίξει σε Κερατέα, Μαρκόπουλο, Κομοτηνή, Βριλήσσια, Παπάγου, Ένωση Βύρωνα, Αμαζόνες, αναφέρει:

«Ακόμα μια προσθήκη στο ρόστερ μας για την επόμενη σεζόν. Στον σύλλογο μας θα αγωνίζεται η έμπειρη αθλήτρια και την καλωσορίζουμε με χαρά στο Ζηρίνειο. Αμέσως μετά την συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας ανέφερε τα εξής :

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ένταξη μου στην ομάδα του Ηρακλη Κηφισιας. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου, Κωστα Ταμπουρατζή, καθως και τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι σε όλους μια καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και χωρίς"διακοπές".

Ναταλία, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες»

Ηρακλής Κηφισιάς ρόστερ 2021-22

Πασαδόροι: Κωνσταντίνα Πατέλη

Ακραίες: Ναντίνα Γρηγοράτου, Ιωάννα Παρισάκη, Ευανθία Μπαλδώκα

Διαγώνιες: Ηλιάνα Τζανάκη, Στεφανία Μαυράκου

Κεντρικές: Ναταλία Κωτσιάκη, Όλγα Μαλουσάρη

Λίμπερο: Τονια Κοκίου

Προπονητής: Κώστας Ταμπουρατζής