1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2021 18:50

Διαγώνιες στον Ηρακλή Κηφισιάς Ηλιάνα Τζανάκη και Στεφανία Μαυράκου

Φουλ της…διαγώνιας στον Ηρακλή Κηφισιάς. Η διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων που «κτίζει» σταθερά ρόστερ πρωταθλητισμού στην Α2 γυναικών, ανακοίνωσε την συμφωνία με τις Ηλιάνα Τζανάκη και Στεφανία Μαυράκου.

Η έμπειρη Τζανάκη είναι 30χρ(1μ83) έχει αγωνιστεί σε Κύδωνα Χανίων, Τράχωνες, Ολλανδία, ΠΑΚ Χαλανδρίου, Αγ. Παρασκευή, Μαρκόπουλο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την επίθεση της ομάδας του Ζηρινείου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Τζανάκη:«Μια ακόμα νέα μεταγραφή για την ομάδα μας έρχεται να προστεθεί στο υπάρχον ρόστερ με την ένταξη της Ηλιάνα Τζανάκη ! Η Ηλιάνα θα αποτελέσει μέλος της προσπάθειας μας την φετινή σεζόν και αγωνίζεται στην θέση της διαγωνίου.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον σύλλογο η αθλήτρια δήλωσε : "Είμαι πολύ χαρούμενη για την ένταξη μου στον Ηρακλή Κηφισιάς, μια ομάδα με τόσο σπουδαία ιστορία ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, Κώστα Ταμπουρατζή καθώς και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες μια χρονιά με υγεία. Ηλιάνα σε καλωσορίζουμε στην Κηφισιά και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες»

Η ανακοίνωση για την Στεφανία Μαυράκου

Η ταλαντούχα Στεφανία Μαυράκου επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στο Ζηρίνειο, καθώς αγωνίστηκε σε Νίκη Αμαρουσίου και ΠΑΚ Χαλανδρίου. Είναι 24 χρονών έχει ύψος 1μ77 και αρχικά ξεκίνησε σαν κεντρική ενώ στη συνέχεια δοκίμασε διαγώνια, όπου κατάφερε να καθιερωθεί με επιτυχία.

«Άλλη μια επιστροφή στην ομάδα μας είναι γεγονός. Αυτή την φορά είναι η σειρά της Στεφανίας Μαυράκου για να φορέσει και πάλι την φανέλα της ομάδας μας. Αγωνίζεται ως διαγώνιος και την καλωσορίζουμε με χαρά !

Η νεαρή αθλήτρια δήλωσε χαρακτηριστικά : «Είναι μεγάλη μου χαρά η επιστροφή και η νέα μου συνεργασία με τον Ηρακλή Κηφισιάς. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο και τον προπονητή κ. Ταμπουρατζή για την εμπιστοσύνη και τη πρόταση. Χαίρομαι πολύ που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με το προπονητικό του team.

Πιστεύω ότι η ομάδα χαρακτηρίζεται από ένα πλήρες ρόστερ και ότι έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και να πρωταγωνιστήσουμε. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα."Στεφάνια, καλωσήρθες στο Ζηρίνειο και σου ευχόμαστε υγεία!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ