Εκτυπώστε τη σελίδα
18-07-2021 17:04

«Έξυπνη βόμβα» στον Απολλώνιο με γενικό αρχηγό τη Μαρία Νομικού!

Στον Απολλώνιο με ρόλο-έκπληξη θα συνεχίσει η Μαρία Νομικού. Η 28 χρονη πολύπειρη ακραία/διαγώνια θα είναι η νέα γενική αρχηγός του συλλόγου του Κερατσινίου, αφού αποφάσισε για προσωπικούς λόγους  φετος να μην φορέσει φανέλα και παπούτσια και να καρφώνει ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 γυναικών.

Η Νομικού που συμφώνησε με ενθουσιασμό σε αυτό το νέο της ρόλο στα αποδυτήρια της ομάδας, θα καλύψει την θέση που είχε μέχρι τώρα, ο πρώην τιμ μάνατζερ, Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο οποίος μετά τις πρόσφατες εκλογές του σωματείου ανέλαβε την θέση του προέδρου. Η διοίκηση του Απολλώνιου που πιστεύει στην προσωπικότητα και την τεράστια εμπειρία της Νομικού σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανέφερε για την συνεργασία των δύο πλευρών:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της Μαρίας Νομικού στην ομάδα μας, αυτή τη φορά από το πόστο της Γενικού Αρχηγού! Μετά την απόφαση της Μαρίας να μην αγωνιστεί τη φετινή σεζόν για προσωπικούς λόγους, η Διοίκησή μας της πρότεινε να αναλάβει το πόστο αυτό.

Με μεγάλη μας χαρά, η Μαρία αποδέχθηκε την πρότασή μας και θα την έχουμε πάλι κοντά μας! Είμαστε βέβαιοι ότι με την εμπειρία και την προσωπικότητά της, η Μαρία θα ανταπεξέλθει άριστα και στον συγκεκριμένο ρόλο!»

Το βιογραφικό της Νομικού:

Η  Μαρία Νομικού (28 χρ.1μ90) είναι διεθνής αθλήτρια που αγωνίζεται στις θέσεις της ακραίας και της διαγωνίου. Έχει στο παλμαρέ της 2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδος και την κατάκτηση του Τσαλεντζ καπ το 2018. Η συγκεκριμένη αθλήτρια έχει φορέσει την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και πέρυσι της ΑΕΚ ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία για 5 χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πέρυσι προλαβε να ντεμπουτάρει με την φανέλα του Απολλώνιου στην πρεμιέρα του ομίλου της Α2 γυναικών, οπου οδήγησε τον σύλλογο του Κερατσινίου σε νίκη με 3-1 σε ντέρμπι κόντρα στην Πετρούπολη ενω στη συνέχεια λογω της πανδημίας, επιβλήθηκε πολύμηνο λοκντάουν και το πρωτάθλημα ματαιώθηκε.