1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2021 16:57

Ηρακλής Κηφισιάς: Ανανέωσε με Μπαλδώκα, απέκτησε Παρισάκη

Για δεύτερη χρονιά ανανέωσε με τον Ηρακλή Κηφισιάς η Ευανθία Μπαλδώκα. Η 25 χρονη (1μ73) Λαρισινή ακραία που έχει αγωνιστεί σε Φιλαθλητικό, Τράχωνες, Κόρινθο, Αργυρούπολη, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Θρίαμβο Χαϊδαρίου αναμένεται να βοηθήσει αποφασιστικά το σύλλογο των βορείων προαστίων στην προσπάθεια του για την διεκδίκηση της ανόδου από την Α2 στην Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση για την Μπαλδώκα αναφέρει:

«Για άλλη μια σεζόν θα φοράει την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, η Ευανθία Μπαλδώκα. Η Λαρισαία ακραία συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας και για αυτή την σεζόν.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η αθλήτρια δήλωσε : «είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρόνια ο σύλλογος του Ηρακλή Κηφισιάς με εμπιστεύτηκε για τη στελέχωση της γυναικείας ομάδας. εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μια γεμάτη χρόνια με υγεία και δυνατές στιγμές."ευανθία, καλή σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας και υγεία !»

Η ανακοίνωση για την Παρισάκη

Από το Βόλο στο Ζηρίνειο και η ταλαντούχα 25 χρονη (1μ80) ακραία, Ιωάννα Παρισάκη η οποία στη σάλα έχει αγωνιστεί σε Αργώ Βόλου, Νίκη Αλεξανδρούπολης, Αιγάλεω ενώ είχε πολλές διακρίσεις στο μπιτς βόλεϊ ως εθνική ομάδα Κ20 και Κ22.

« Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της Ιωάννα παρισάκη iστην οικογένεια του Ηρακλή. η Ιωάννα αποτελεί μια ακόμα προσθήκη στο ροστερ που σχηματίζεται για την νέα σεζόν. αγωνίζεται στην θέση της ακραίας.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας η αθλήτρια δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ σε ένα σύλλογο με τόση μεγάλη ιστορία. εύχομαι να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα και ελπίζω να επιτρέψουν να παίξουμε με κόσμο στα γήπεδα. ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά.

Ιωάννα καλώς σε βρήκαμε !!»

 

Ηρακλής Κηφισιάς ρόστερ 2021-22

Πασαδόροι: Κωνσταντίνα Πατέλη

Ακραίες: Ναντίνα Γρηγοράτου, Ιωάννα Παρισάκη, Ευανθία Μπαλδώκα

Διαγώνιες: Στεφανία Μαυράκου

Κεντρικές: Ναταλία Κωτσιάκη

Λίμπερο: Τονια Κοκίου

Προπονητής: Κώστας Ταμπουρατζής

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ