1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2021 23:46

Ηρακλής Κηφισιάς: Τριπλή ενίσχυση με Κοκίου, Πατέλη, Γρηγοράτου

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Ηρακλή Κηφισιάς που δείχνει ότι θέλει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Η ομάδα των βορείων προαστίων που εχει προπονητή τον Κώστα Ταμπουρατζή, ανακοίνωσε την έμπειρη λίμπερο, Τόνια Κοκίου που αγωνίστηκς στον ΓΣ Ηλιούπολης, την πασαδόρο Κωνσταντίνα Πατέλη που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, και την ακραία Ναντίνα Γρηγοράτου που αποχώρησε απο το ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Επίσης η διοίκηση εχει συμφωνήσει και με άλλες αξιόλογες αθλήτριες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες είναι η κεντρική Ναταλία Κωτσιάκη, η διαγώνια Στεφανία Μαυράκου, και την ακραία Ιωάννα Παρισάκη.

Η ανακοίνωση για την Τόνια Κοκίου

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή Κηφισιάς την Tονια Κοκίου !Η Τόνια αποτελεί την πρώτη μεταγραφή μας για την νέα σεζόν και αγωνίζεται ως λίμπερο. Στις πρώτες της δηλώσεις η αθλήτρια δήλωσε :¨Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία."Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα του Ηρακλή και υγεία.»

Η ανακοίνωση για την Κωνσταντίνα Πατέλη:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με την Κωνσταντίνα Πατέλη. Αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου και αποτελεί μέλος του συλλόγου μας για την επόμενη σεζόν.Στις πρώτες της δηλώσεις η αθλήτρια ανέφερε : "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ φέτος με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Βασίλη Πανάγο και τον προπονητή μου Κώστα Ταμπουρατζή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς.Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα του Ηρακλή και υγεία."

Η ανακοίνωση για την Ναντίνα Γρηγοράτου:

Με χαρά υποδεχόμαστε πίσω στην οικογένεια του Ηρακλή Κηφισιάς την Ναντίνα Γρηγοράτου.Η Ναντίνα αγωνίζεται ως ακραία. Μεγάλωσε στις ακαδημίες του συλλόγου μας μετρώντας αρκετές επιτυχίες και όμορφες στιγμές. Επανεντάσεται στην ομάδα μας και πλέον θα βρισκόμαστε από την ίδια πλευρά του φιλέ και πάλι !

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την επιστροφή της η αθλήτρια δήλωσε : «Μετά από αρκετά χρόνια, επιστρέφω με ιδιαίτερη χαρά στην ομάδα που μεγάλωσα και έμαθα βόλεϊ.

Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή, Κώστα Ταμπουρατζή, το προπονητικό τιμ και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς άλλες δυσκολίες για το άθλημα μας.Ναντίνα, σου ευχόμαστε καλή επάνοδο με τα χρώματα του Ηρακλή και υγεία"

Ηρακλής Κηφισιάς ρόστερ 2021-22

Πασαδόροι: Κωνσταντίνα Πατέλη

Ακραίες: Ναντίνα Γρηγοράτου, Ιωάννα Παρισάκη

Διαγώνιες: Στεφανία Μαυράκου

Κεντρικές: Ναταλία Κωτσιάκη

Λίμπερο: Τονια Κοκίου

Προπονητής: Κώστας Ταμπουρατζής

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ