1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2021 21:04

Τριπλή ανανέωση στην Πετρούπολη με Κοτσαμπά, Κατσιμπούλα, Βλασοπούλου

Συνεχίζει το «κτίσιμο» του ανταγωνιστικού της ρόστερ η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης που θεωρείται από τα φαβορί ανόδου από την Α2 στην Πρι Λιγκ. Συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου ανανέωσε με την πασαδόρο Κατερίνα Κοτσαμπά, την κεντρική Ιωάννα Κατσιμπούλα και την λίμπερο Ιωάννα Βλασοπούλου.

Αρχικά η ανακοίνωση για την Kατερίνα Κοτσαμπά αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Κατερίνα Κοτσαμπά.

Η Κατερίνα είναι γεννημένη στις 30/07/2001, έχει ύψος 171cm και αγωνίζεται από τη θέση της Πασαδόρου.Ευχόμαστε από καρδιάς στην Κατερίνα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Ιωάννα Κατσιμπούλα

«Το Δ.Σ. του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ιωάννα Κατσιμπούλα.Η Ιωάννα είναι γεννημένη στις 16/09/1998, έχει ύψος 180cm και αγωνίζεται από τη θέση της Κεντρικής.Ευχόμαστε από καρδιάς στην Ιωάννα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! »

Ιωάννα Βλασοπούλου

«Το Δ.Σ. του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ιωάννα Βλασοπούλου. Η Ιωάννα είναι γεννημένη στις 28/12/2000, έχει ύψος 164cm και αγωνίζεται από τη θέση του Λίμπερο.Ευχόμαστε από καρδιάς στην Ιωάννα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

ΓΣ Πετρούπολη (ρόστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Κατερίνα Κοτσαμπά 

Διαγώνιες: Κατερίνα Ποδαρά

Ακραίες:  Σοφία Αποστολάκη, Πέγκυ Σκλιβανίτη

Κεντρικές: Ιωάννα Κατσιμπούλα

Λίμπερο: Ιωάννα Βλασοπούλου

Προπονητής: Μανώλης Αποστολογιωργάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ