1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2021 14:11

Νέος προπονητής στην ΕΑΛ ο Βασίλης Παπαδημητρίου

Νέος προπονητής στην γυναικεία ομάδα της ΕΑΛ ανέλαβε ο Βασίλης Παπαδημητρίου. Ο καινούργιος τεχνικός της Θεσσαλικής ομάδας επέστρεψε και πάλι στον πάγκο του συλλόγου για να την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, και διαδέχτηκε τον Γιώργο Χρυσομμαλίδη που ήταν στην περυσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας της ΕΑΛ με τον Παπαδημητρίου αναφέρει:

« Το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ,  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο Λαρισαίο προπονητή Βασίλη Παπαδημητρίου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο κ. Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας γυναικών βόλεϊ της ΕΑΛ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.Ο ίδιος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, γεννήθηκε στην Λάρισα και υπήρξε αθλητής βόλεϊ στην ανδρική ομάδα της ΕΑΛ σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες για πολλά χρόνια.

Από το 1991 εργάζεται ως προπονητής σε ομάδες της πόλης μας με πολλές διακρίσεις στο χώρο. Υπήρξε για 2 χρόνια μέλος του προπονητικού δυναμικού της Εθνικής παγκορασιδων.

Είναι διορισμένος καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Α/θμια εκπαίδευση. Επίσης είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας.Η ΕΑΛ τον καλωσορίζει και εύχεται μια καλή και δημιουργική αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ