1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2021 18:17

Παρέμειναν στην Πετρούπολη Κρύτσαλη και Μουτοπούλου

Την ανανέωση της συνεργασίας με τις ταλαντούχες παίκτριες, Ευαγγελία Κρύτσαλη και Νικολέτα Μουτοπούλου, ανακοίνωσε ο σύλλογος της Πετρούπολης που έχει στόχο να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 στην Pre League.

Η 21 χρονη Κρύτσαλη αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο, ενω η Νικολέτα Μουτοπούλου είναι 19 χρονών και παίζει στη Θέση της πασαδόρου.

  H αρχική ανακοίνωση της διοίκησης της Πετρούπολης για την Ευαγγελία Κρύτσαλη, αναφέρει

:«Το Δ.Σ. του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ευαγγελία Κρύτσαλη.

Η Ευαγγελία είναι γεννημένη στις 25/03/2000, έχει ύψος 160cm και αγωνίζεται από τη θέση του Λίμπερο.Ευχαριστούμε την διοίκηση της Α.Ο. Θριάμβου Χαϊδαρίου, για την συνεργασία τους όσον αφορά την παραχώρηση της αθλήτριας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία της ομάδας τους!

Τέλος, ευχόμαστε από καρδιάς στην Ευαγγελία υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Η ανακοίνωση για την Νικολέτα Μουτοπούλου

«Το Δ.Σ. του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Νικολέτα Μουτοπούλου.Η Νικολέτα είναι γεννημένη το 2002, έχει ύψος 173cm και αγωνίζεται από τη θέση της πασαδόρου.Ευχόμαστε από καρδιάς στην Νικολέτα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ