1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2021 21:26

Ανανέωσε με τον Απολλώνιο η Μάρα Βλαχοπούλου

Κάτοικος Κερατσινίου για τρίτη χρονιά θα είναι η Μάρα Βλαχοπούλου. Η 26 χρονη (1μ80) ακραία/διαγώνια ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα του Απολλώνιου, η οποία «κτίζει» αργά και σταθερά ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ, το οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο στην Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου για την Βλαχοπούλου:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Βλαχοπούλου Μάρα (ακραία/διαγώνιος).

Σε μια πρώτη σύντομη δήλωσή της η Μάρα ανέφερε: "Πέρυσι ήταν μια δύσκολη σεζόν για τον ελληνικό αθλητισμό, παρ' όλα αυτά, η Διοίκηση του Απολλώνιου στάθηκε δίπλα μας σε κάθε στιγμή αυτής της απρόσμενης κατάστασης.

Είμαι πολύ χαρούμενη λοιπόν που θα ενσωματωθώ για άλλη μια χρονιά στο ρόστερ αυτής της ομάδας. Εύχομαι υγεία, πάθος και επιτυχημένους στόχους''.Ευχόμαστε στην Μάρα, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Το ρόστερ του Απολλώνιου (2021-22)

Πασαδόροι Ευανθία Λάβδα

Διαγώνιες Δέσποινα Σιδεράτου, Μάρα Βλαχοπούλου

Ακραίες: Κέλλυ Ευθυμιάδη

Κεντρικές: Ευαγγελία Πάττα, Κάλλη Δίκη

Λίμπερο: Ευαγγελία Τουλγαρίδου, Δανάη Βλάχου 

Προπονήτρια: Κάταλιν Κις

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ