1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2021 21:09

Συνεχίζει στον Απολλώνιο η Κέλλυ Ευθυμιάδη

Παίκτρια του Απολλώνιου θα είναι και τη νέα σεζόν η Κέλλυ Ευθυμιάδη. Η 23 χρόνη ακραία (1μ77) που έχει αγωνιστεί σε Πορφύρα και Πετρούπολη, συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου να παραμείνει , ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Κερατσινίου τη νέα σεζόν να διεκδικήσει τους στόχους που έχει βάλει.

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Ευθυμιάδη Κέλλυ (ακραία).

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Κέλλυ ανέφερε για την παραμονή της: "Είμαι πολύ χαρούμενη που και αυτή τη σεζόν θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας του Απολλώνιου. Μετά τη δύσκολη χρονιά που προηγήθηκε ανυπομονώ να επιστρέψουμε στα γήπεδα και να συνεχίσουμε τη καλή δουλειά που είχαμε ξεκινήσει πέρσι.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Συλλόγου, καθώς και την προπονήτρια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για ακόμη μια χρονιά. Εύχομαι σε όλους ψυχική και σωματική υγεία''.

Ευχόμαστε στην Κέλλυ που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Το ρόστερ του Απολλώνιου (2021-22)

Πασαδόροι Ευανθία Λάβδα

Διαγώνιες Δέσποινα Σιδεράτου 

Ακραίες:Κέλλυ Ευθυμιάδη

Κεντρικές: Ευαγγελία Πάττα, Κάλλη Δίκη

Λίμπερο: Ευαγγελία Τουλγαρίδου

 Προπονήτρια: Κάταλιν Κις

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ