1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2021 21:07

Για τρίτη χρόνια παραμένει στον Απολλώνιο η Κάλλη Δίκη

Για τρίτη χρονιά θα μπλοκάρει στον Απολλώνιο η Κάλλη Δίκη. Η 25 χρονη (178) κεντρική, αρχηγός και «κολόνα» πλέον του Πειραιώτικου συλλόγου, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Κερατσινίου στη νέα σεζόν στην Α2, όπου ο συγκεκριμένος σύλλογος θα επιδιώξει την αγωνιστική του υπέρβαση.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας με την δυναμική κεντρική που έχει αγωνιστεί σε Ηλιούπολη, Αιγάλεω, Πανιώνιο και Αστέρα Νίκαιας, αναφέρει :

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια κι αρχηγό της γυναικείας ομάδας μας, Δίκη Κάλλη (κεντρικός).

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Κάλλη ανέφερε: "Ο Απολλώνιος πλέον είναι οικογένεια, είμαι ευγνώμων που για μια ακόμη χρονιά η Διοίκηση με στηρίζει σε μια δύσκολη περίοδο για όλους. Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθώ στο γήπεδο με τις συμπαίκτριες μου, την προπονήτρια μου, αλλά και με τη καινούρια Διοίκηση, που πιστεύω θα έχουμε μια άψογη συνεργασία.

Είμαι πανέτοιμη να δουλέψω ξανά πολύ σκληρά και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, πάνω από όλα με ασφάλεια. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους, μέχρι να πατήσουμε το πόδι μας πάλι στο γήπεδο μας.

''.Ευχόμαστε στην Κάλλη, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!» 

Το ρόστερ του Απολλώνιου (2021-22)

Πασαδόροι Ευανθία Λάβδα

Διαγώνιες Δέσποινα Σιδεράτου 

Ακραίες:

Κεντρικές: Ευαγγελία Πάττα, Κάλλη Δίκη

Λίμπερο: Ευαγγελία Τουλγαρίδου

 Προπονήτρια: Κάταλιν Κις 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ