Εκτυπώστε τη σελίδα
01-06-2021 18:29

Αλλάζει επίπεδο με Σιδεράτου ο Απολλώνιος Κερατσινίου

Ο Απολλώνιος συνέχισε την μεταγραφική του ενίσχυση, ενόψει του νέου και απαιτητικού πρωταθλήματος στην Α2 γυναικών, με την απόκτηση της Δέσποινας Σιδεράτου.

Η προσθήκη της 26 χρονης(1μ83) Χιώτισας διαγώνιας αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά την ομάδα του Κερατσινίου, καθώς είναι μια αθλήτρια που ξεχωρίζει για την προσωπικότητα, την ευχέρεια στο σκοράρισμα και το παθιασμένο παιχνίδι της. Προέρχεται από μια εξαιρετική διετία με τις Αμαζόνες, όπου τις βοήθησε σημαντικά, ώστε να κερδίσουν την άνοδο από την Πρι Λιγκ στην Volley League αλλα και να σφραγίσουν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία με άνεση.

Επίσης η παρουσία και η εμπειρία της από την προηγούμενη θητεία στον Πορφύρα, ανεβάζουν το αγωνιστικό επίπεδο του Απολλώνιου και δίνουν την δυνατότητα, στην προπονήτρια Κάταλιν Κις να έχει στη διάθεση της ένα αποτελεσματικό «όπλο».

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου για την Σιδεράτου αναφέρει

:«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Σιδεράτου Δέσποινα (διαγώνιος).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Δέσποινα Σιδεράτου ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα σεζόν θα αποτελώ μέλος της ομάδας του Απολλώνιου. Τόσο ο Σύλλογος όσο και η κόουτς είχαν θέσει από την αρχή ξεκάθαρους και υψηλούς στόχους, αντάξιους της δικής μου αθλητικής νοοτροπίας.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, και ελπίζω μετά από μια δύσκολη χρονιά που περάσαμε όλοι να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Ευχόμαστε στη Δέσποινα καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες! Ευχαριστούμε πολύ την Εταιρεία MAS SA και προσωπικά τον Πρόεδρο της, κ. Ζαΐμη Λεωνίδα, για την βοήθεια τους, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή!»