1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2021 16:16

Απολλώνιος Κερατσινίου: «Ψήφος εμπιστοσύνης» στην Κάταλιν Κις

Την ανανέωση της συνεργασίας με την Κάταλιν Κις ανακοίνωσε ο Απολλώνιος Κερατσινίου που αγωνίζεται στην Α2. Η διοίκηση του Πειραϊκού συλλόγου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για δεύτερη σεζόν στην Ελληνοουγγαρέζα προπονήτρια, ώστε η τελευταία να μπορέσει ολοκληρώσει το έργο της στην ομάδα, το οποίο άφησε στην… αρχή, εξαιτίας του περυσινού lock down.

H Κάταλιν Κις είχε καταφέρει στην περυσινή πρεμιέρα της κατηγορίας να νικήσει σε ντέρμπι την Πετρούπολη με 3-1 με την υπογραφή της Μαρίας Νομικού, η οποία φέτος όμως δεν θα είναι στο σύλλογο, και κατόπιν το πρωτάθλημα ματαιώθηκε.

Εκτός απο την Κις, η διοίκηση του συλλόγου θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες και την μεταγραφική της ενίσχυση με τέσσερεις αθλήτριες (διαγώνια, πασαδόρος, κεντρική, λίμπερο),ώστε να παρουσιαστεί πολύ ανταγωνσιτκή στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Για την παραμονή της Κις που ουσιαστικά θα κάνει πρεμιέρα πάλι από την αρχή, ο σύλλογος του Κερατσινίου αναφέρει:

:«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με την προπονήτρια κα Kiss Katalin!

Ανανεώνουμε την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της κα Kiss, η οποία θα συνεχίσει την τεχνική καθοδήγηση της Γυναικείας ομάδας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Μετά τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας, η κα Kiss δήλωσε: "Είναι δύσκολη χρονιά για τον αθλητισμό η φετινή, στεναχωρηθήκαμε όλοι που δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε στο περυσινό πρωτάθλημα.

Είμαι χαρούμενη που με εμπιστεύτηκε η Διοίκηση και για τη νέα σεζόν κι έτσι μπορώ να συνεχίσω στον Απολλώνιο και να ξαναδουλέψω με τα κορίτσια. Έχουμε μπροστά μας δύσκολους μήνες, ελπίζω να μην χρειαστεί ξανά να μείνουμε μακριά από τα γήπεδα.

Ευχόμαστε στην κα Kiss καλή επιτυχία στο έργο της!»

Το βαρύ βιογραφικό της Κις

Η Κις έχει γεννηθεί στις 2/2/1979 στην Ουγγαρία. Στην Ελλάδα ξεκίνησε την καριέρα της, το 2004-05 με τον Ηρακλή Κηφσιάς και στη συνέχεια πέρασε από Κτησιφών Παιανίας, Πανιώνιος, ΑΕΚ και Ολυμπιακός Πειραιώς, μεταγράφηκε στην Κύπρο και τον Απόλλων Λεμεσού, στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στον ΓΣ Ηλιούπολης και τον Άρη.Στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας το 2012 με την ΑΕΚ όπου αναδείχθηκε ΜVP της Α1 και το 2014 κατέκτησε νταμπλ με τον Ολυμπιακό.

Επίσης στο εξωτερικό εχει αγωνιστεί στην Ιταλία σε ομάδες της Α1 και Α2 ενώ ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ουγγαρίας για 10 χρόνια. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 14 ομάδες σε εξωτερικό και Ελλάδα. Έχει ύψος 1μ84 και η θέση της ήταν διαγώνιος.

Τίτλοι:

4 Πρωταθλήματα Ουγγαρίας: 1999, 2000, 2001, 2003

4 Κύπελλα Ουγγαρίας: 1999, 2000, 2001, 2003

2 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 2012, 2014

1 Σούπερ Καπ Ελλάδος: 2012

1 Κύπελλο Ελλάδας: 2014

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ