1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2021 20:03

Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Ενθουσιασμένος που ξεκινάμε και πάλι με την Εθνική» (vid)

Στην Αθήνα έφτασε πριν απο λίγες ώρες, ο Ισπανός προπονητής της Εθνικής γυναικών Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο οποίος αναχώρησε κατευθείαν για την Λάρισα, όπου αύριο Τρίτη 19 Απριλίου ξεκινάει η προετοιμασία για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2021.

«Η αλήθεια είναι ότι πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ξεκινούν και πάλι οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας», είπε ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Μ' όλα όσα έχουν γίνει με την πανδημία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλα τα κορίτσια είχα μια αγωνία για το πως θα είναι η κατάσταση, αλλά με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλες έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό και ανυπομονησία για την Εθνική».

Όσον αφορά τις αντιπάλους μας στον προκριματικό όμιλο ο κ. Ναράνχο σε μια πρώτη εκτίμηση ανέφερε: «Τόσο η Ισπανία όσο και η Αυστρία έχουν αρκετά νέα πρόσωπα. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα καθώς αρκετές αθλήτριες έχουν κληθεί για πρώτη φορά, ωστόσο σίγουρα είναι δύο δυνατοί αντίπαλοι», ενώ όσον αφορά τη δική μας ομάδα τόνισε:

«Εμείς διατηρήσαμε το βασικό μας κορμό, αλλά έχουμε ορισμένες επιστροφές και κάποια νέα παιδιά, τα οποία τα είχαμε παρακολουθήσει, τα ξέραμε και περιμένουμε αυτός ο συνδυασμός να μας κάνει ακόμη καλύτερους».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ