Εκτυπώστε τη σελίδα
04-04-2021 19:06

Νέος πρόεδρος στον Απολλώνιο Κερατσινίου ο Μιχάλης Μαθιουδάκης

Γύρισε σελίδα μετά από πολλά χρόνια στον διοικητικό τομέα ο Απολλώνιος Κερατσινίου. Νέος πρόεδρος πλέον μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες ανέλαβε ο Μιχάλης Μαθιουδάκης ενω συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του σωματείου που αγωνίζεται στον Β΄όμιλο της Α2 γυναικών. Πιο αναλυτικά:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΖΑΪΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΡΑΒΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΑΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ: ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μαθιουδάκης Μιχάλης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσε: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της προηγούμενης Διοίκησης, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Μάστορα και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιαννατσή, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τα δύο αυτά χρόνια που βρίσκομαι στον Σύλλογο.

Είμαι πολύ χαρούμενος και για τους ανθρώπους που αποτελούν το νέο ΔΣ, με τους οποίους θα συνεργαστούμε και υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να φανούμε αντάξιοι διάδοχοι των ανθρώπων της προηγούμενης διοίκησης. Δεν θέλω να δηλώσω κάτι περισσότερο. Δεν μου άρεσαν ποτέ τα πολλά λόγια. Οι πράξεις μας θα μιλήσουν, έτσι ώστε να δικαιωθούν οι προσδοκίες των μελών και των φίλων του Συλλόγου μας.»

Ψηλά ο μεταγραφικός πήχης ενόψει της νέας σεζόν

Ο καινούργιος πρόεδρος του Απολλώνιου, ο Μιχάλης Μαθιουδάκης μπορεί να είναι πιο νέος ηλικιακά πρόεδρος στις εθνικές κατηγορίες Γυναικών, αλλά διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση από την διοίκηση και την οργάνωση ενός συλλόγου. Έχει διατελέσει στο παρελθόν, τεχνικός διευθυντής στην γυναικεία ομάδα του Αστέρα Νίκαιας ,σ τη συνέχεια συνεργάστηκε με την αντίστοιχη ομάδα της Δραπετσώνας, και τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσε τιμ μάνατζερ του συλλόγου του Κερατσινίου.

Η διετής αυτή ενασχόληση του με τον Απολλώνιο, τον καθιστά έναν από τους ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα πλέον τα προβλήματα και τις ανάγκες του Πειραϊκού σωματείου αλλά και τι λύσεις που χρειάζονται, ώστε να αντιμετωπιστούν. Τέλος στις προθέσεις του νέου προέδρου, εκτός από την ανασυγκρότηση της ομάδας είναι στον μεταγραφικό τομέα ο πήχης να μπει ψηλότερα από πέρυσι, ώστε ο Απολλώνιος να ενισχυθεί σημαντικά.