1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2021 14:37

Χρήστος Καράβολας: «Εμείς προτείνουμε να γίνει ένας γύρος στην Α2»

Την διεξαγωγή ενός γύρου για το πρωτάθλημα της ξεχασμένης Α2 γυναικών, ώστε οι ομάδες να προλάβουν να αγωνιστούν από τον Μάρτιο, αλλά και να μπορέσουν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος των μοριακών τεστ που ζητούν τα αυστηρά πρωτοκόλλα υγείας της Πολιτείας, προτείνει ο Απόλλων Πατρών.

Συγκεκριμένα ο πολύπειρος προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών, Χρήστο Καράβολα σε σχόλιο του στη"Γ" για το αν υπάρχουν οι προϋπόθεσεις να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής γυναικών, τόνισε:

«Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα διακοπής θα χρειαστούμε αρκετό καιρό προπονήσεων για να ξαναφτιάξουμε την ομάδα από την αρχή, όμως έστω και έτσι, μακάρι να μας αφήσουν να παίξουμε» είπε αρχικά ο Χρήστος Καράβολας, ο οποίος κατέθεσε και μια πρόταση: «Εμείς προτείνουμε να γίνει μόνο ένας γύρος στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια χιαστί αγώνες για να βγει ο πρωταθλητής και αυτό για δύο λόγους.

Αφενός επειδή πρέπει να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα για να μην χαθούν τα παιδιά από το άθλημα και αφετέρου για το οικονομικό κομμάτι ώστε να μπορούν τα σωματεία να καλύψουν τα μοριακά τεστ για τα παιχνίδια ενός γύρου.

Φυσικά πρέπει να γίνουν πάση θυσία και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα γιατί ειδάλλως θα έχουν τα παιδιά δύο χρόνια να αγωνιστούν και αυτό θα είναι πολύ άσχημο για το μέλλον του αθλήματος».

  Πηγή: gnomip.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ