Εκτυπώστε τη σελίδα
13-01-2021 17:54

ΟΦΑ Απολλώνιος: «Να δηλώσουν άμεσα τα σωματεία αν θέλουν η όχι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα»

Επιστολή με την οποία εκφράζει την αγωνία και τον προβληματισμό του για την επανεκκίνηση των μικρότερων κατηγοριών στο βόλεϊ, έστειλε στην ΕΟΠΕ, ο Απολλώνιος. Η διοίκηση της ομάδας του Κερατσινίου που πρόλαβε να παίξει μόνο στην πρεμιέρα της Α2 γυναικών, ζητάει από την Ομοσπονδία να συγκαλέσει τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των ομάδων της Pre League και της Α2, ώστε εκεί κάθε σωματείο να ξεκαθαρίσει πρώτα την θέση του, αν είναι υπέρ ή κατά της επανέναρξης των πρωταθλημάτων με τα τωρινά πρωτοκόλλα υγείας, και στη συνέχεια να δρομολογηθούν οι προπονήσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η σημερινή επιστολή του Απολλώνιου που εστάλει στον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Καραμπέτσο αναφέρει:

"Αξιότιμε Πρόεδρε, σας στέλνουμε την παρούσα επιστολή, με σκοπό να σας μεταφέρουμε την αγωνία και τον προβληματισμό όλων των ανθρώπων που αποτελούν τον Σύλλογό μας (Διοίκηση, προπονητές, αθλήτριες, συνεργάτες), μετά την αναστολή που υπάρχει στις αθλητικές δραστηριότητες, τους τελευταίους δυόμιση μήνες.

Όλο αυτό το διάστημα, ενημερωθήκαμε για τηλεδιασκέψεις και ενέργειες για τα πρωταθλήματα της Α1 ανδρών και γυναικών. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού αν δεν ξεκινήσουν τα κορυφαία πρωταθλήματά μας, δεν μπορούν να ξεκινήσουν και τα αντίστοιχα των υπολοίπων κατηγοριών.

Μετά από αυτές τις επιτυχημένες ενέργειες που έγιναν, που είχαν ως αποτέλεσμα την επανέναρξη των αγώνων της Α1 ανδρών και την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Α1 γυναικών, θα παρακαλούσαμε να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατό τηλεδιασκέψεις με τους εκπροσώπους των ομάδων της PreLeague και της Α2, ώστε κάθε Σύλλογος να δηλώσει υπέρ ή κατά της επανέναρξης του αντίστοιχου πρωταθλήματος, όπου συμμετέχει, με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό να γνωστοποιήσουμε άμεσα αν εμείς, οι ίδιοι οι Σύλλογοι, θέλουμε και μπορούμε να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματά μας και μετά να περιμένουμε από τους ειδικούς να εγκρίνουν την επανέναρξη, όποτε εκείνοι το κρίνουν εφικτό.Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας

.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η Διοίκηση του ΟΦΑ Απολλώνιος"