1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2020 16:25

Ε.Α.Πατρών: «Ο σύλλογος δεν διαλύεται αλλά παραμένει ισχυρός και δυνατός»

Το Δ.Σ. της ΕΑΠ με αφορμή την ξαφνική παραίτηση του προέδρου, Ανδρέα Πατούχα, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία διαψεύδει κάθε φήμη για διάλυση των τμημάτων της, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον απερχόμενο παράγοντα για την μεγάλη προσφορά του στο σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πατρινού συλλόγου για την επόμενη μέρα:

«Με ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπο του Ανδρέα Πατούχα και με απόλυτη κατανόηση των ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων κάναμε αποδεκτή την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου, με ιδιαίτερη ωστόσο, λύπη.Ο Ανδρέας Πατούχας αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στο ιστορικό μας σωματείο, καθώς σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ήταν ο πρόεδρος των έργων και της δράσης κι όχι των λόγων.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του έχοντας τη στήριξη σύσσωμου του Δ.Σ. κατάφερε να αμβλύνει τις όποιες αντιπαραθέσεις υπήρχαν, να απομονώσει όσους κρατούσαν στάσιμη την ΕΑΠ και να συνθέσει απόψεις και προτάσεις.Με πολύ δουλειά, προσωπικές και οικονομικές θυσίες όλο αυτό το διάστημα καταφέραμε να πάμε την ΕΑΠ πολλά βήματα μπροστά, καθιστώντας την και πάλι δυνατή και κυρίαρχη στον τοπικό αθλητισμό.

Σε αυτόν τον άνθρωπο που υπήρξε καθοδηγητής, αλλά και εμπνευστής για πολλούς από εμάς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πιστεύουμε ότι όπως και ο ίδιος δήλωσε ότι θα είναι πάντα παρών στην ΕΑΠ, στηρίζοντας κάθε νέα προσπάθεια και πρωτοβουλία.Μετά την παραίτηση του κ. Πατούχα θα πραγματοποιηθεί ανασυγκρότηση του Δ.Σ. αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ωστόσο, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προκληθεί μία έντονη παραφιλολογία και διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις τόσο για το μέλλον της ΕΑΠ και τη συμμετοχή των αγωνιστικών της τμημάτων στα πρωταθλήματα, όσο και για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση, οφείλουμε να διευκρινίσουμε και να διαμηνύσουμε τα εξής:

Λόγω των συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού έχει διακοπεί κάθε αγωνιστική δράση, όμως η ΕΑΠ είναι εδώ!..

Τόσο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, όσο και η ανδρική ομάδα μπάσκετ παραμένουν σε εγρήγορση και θα συμμετάσχουν κανονικά και απερίσπαστες στα πρωταθλήματα και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Επίσης, όσα διαδίδονται για τη διοίκηση και το μέλλον της ΕΑΠ αποτελούν αποκύημα της φαντασίας ορισμένων που δεν έχουν καμία σχέση με το σωματείο, αλλά και κάποιων που έχουν κρατήσει για τον εαυτό τους το ρόλο του «γύπα» καθώς επιλέγουν να τρέφονται από… πτώματα.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν, ότι η ΕΑΠ είναι εδώ, ισχυρή και δυνατή έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους με μεγάλη προσφορά και αγάπη για το ιστορικό σωματείο.

Ας μην ξεχνούν λοιπόν ότι η ΕΑΠ είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι και η ιστορία της!».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ