1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2020 18:00

Κάταλιν Κις: «Περήφανη για τις παίκτριες μου»

Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στον Απολλώνιο για την επιτυχημένη πρεμιέρα της ομάδας στον Β΄ομιλο της Α2 γυναικών. Η ομάδα του Κερατσινίου πήρε ένα «καθαρό» τρίποντο κόντρα σε ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί για κατάκτηση του φετινού τίτλου, την Πετρούπολη (3-1), και συνδύασε επιτυχημένα το ντεμπούτο της νέας του προπονήτριας, Κάταλιν Κις αλλά και της διεθνής διαγώνιας, Μαρίας Νομικού.

Στο περιθώριο της λήξης της μεγάλης μονομαχίας η προπονήτρια του Απολλώνιου, απέδωσε τα εύσημα στις παίκτριες της: « Είμαστε χαρούμενες για την νίκη μας, η οποία ήρθε στην πρεμιέρα που πάντα υπάρχει άγχος και απέναντι σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο. Επίσης είμαι πολύ ικανοποιημένη και για την πρώτη μου νίκη ως προπονήτρια στο πάγκο μιας γυναικείας ομάδας σε μια τόσο ψηλή κατηγορία. Όσον αφορά το ματς, νιώθω περηφάνια για τις παίκτριες μου, οι οποίες πάλεψαν με πολύ πάθος και ψυχή για τη νίκη.

Στο 2-1 αγχωθήκαμε αλλά στη συνέχεια αντέξαμε και καταφέραμε να πάρουμε το τέταρτο σετ, κρατήσαμε πολύ την τακτική που είχαμε δουλέψει για αυτό το παιχνίδι, και είχαμε συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Μας βοήθησε πολύ η παρουσία της Μαρίας(Νομικού) αλλά σημαντική βοήθεια πήραμε και από τις αθλήτριες, οι οποίες ήρθαν από τον πάγκο. Στενοχωριέμαι που σταματάει το πρωτάθλημα και δεν ξέρουμε πότε θα ξαναπαίξουμε.»

Κάλλη Δίκη: «Το πάθος και η ομαδικότητα έφεραν τη νίκη»

Η κεντρική του Απολλώνιου, Κάλλη Δίκη που έδωσε πολλές μάχες στο φιλέ, υποστήριξε για τη νίκη:

«Νιώθω πολύ γεμάτη για τη νίκη που καταφέραμε στο ματς απέναντι στη Πετρούπολη. Αυτό που είδατε όλοι στο τερεν, είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από όλα τα στελέχη του Απολλώνιου, πρώτα από τη διοίκηση , που το έργο της σε μια δύσκολη περίοδο είναι μεγάλο,  και δεν έχει λείψει από κοντά μας, και στη συνέχεια από την προπονήτρια μας, και τις συμπαίκτριες μου που δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε η μια την άλλη.

Το παιχνίδι το κέρδισε κατά κύριο λόγο απο το πάθος μας και την ομαδικότητα που έχουμε, αλλά κι ότι για ένα μήνα θα απομακρυνθούμε από τα γήπεδα, οπότε συμφωνήσαμε μέσα μας, και μεταξύ μας να τα δώσουμε όλα. Η συνταγή έχει δέσει και με την προσθήκη της Μαρίας η οποία με την εμπειρία της θα προσφέρει πολλά , κι αυτό 'αρχισε να φαίνεται εξάλλου.

Είμαι τυχερή και ευλογημένη που με πίστεψε ο σύλλογος κι η προπονητρια μου για να είμαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια, απο τα οποία έχω να πάρω πολλά. Είμαστε μια άπειρη ομάδα, αλλά υπάρχουν απεριόριστες ικανότητες και περιθώρια βελτίωσης.

Τέλος να ευχαριστήσω την coach μου Κάταλιν και τον Μιχάλη Μαθιουδάκη, που πίστεψαν σε εμάς.»

Μαρία Νομικού: «Κλειδί το δυνατό ξεκίνημα»

Το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας , η Μαρία Νομικού, τόνισε:«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη με την απόδοση μας. Ξεκινήσαμε δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Υπάρχει ωραίο κλίμα στην ομάδα και πολύ διάθεση για δουλειά.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ