1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2020 21:43

Κάταλιν Κις: «Η παρουσία της Νομικού θα βοηθήσει σημαντικά τον Απολλώνιο και εμένα»

Κλίμα αισιοδοξίας έχει φέρει στον Απολλώνιο, η απόκτηση της Μαρίας Νομικού. Η παρουσία της 27 χρονης διεθνής αθλήτριας, η οποία έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Κηφισιάς, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ ενώ έχει περάσει με επιτυχία για 5 χρόνια από την Α2 Ιταλίας, έχει αλλάξει για τα καλά την ψυχολογία και την διάθεση των παικτριών της Κάταλιν Κις.

Η νέα προπονήτρια της ομάδας του Κερατσινίου, σχολίασε στο Volleynews.gr για την «αλλαγή σελίδας» που έχει φέρει στο σύλλογο, η παρουσία της Νομικού, ενόψει της πρεμιέρας (31/10) στον Β΄όμιλο της Α2 γυναικών με αντίπαλο τον ΓΣ Πετρούπολη:

«Κοντεύει η αρχή του πρωταθλήματος και κάναμε μια σημαντική ίσος τελευταία μεταγραφή με την Μαρία Νομικού. Μια παίκτρια που ξέρω πολλά χρόνια προσωπικά και είμαι σίγουρη ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, και την ομάδα και εμένα.

Όσον αφορά την προετοιμασία για τον Β ' όμιλο μας της Α2 που συμμετέχουμε, δουλεύουμε σκληρά, και είμαι ευχαριστημένη απο την προσπάθεια των κοριτσιών και τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα. Κάθε σεζόν και κάθε ομάδα έχει προβλήματα και δυσκολίες κάποια στιγμή, εύχομαι να έχουμε ελάχιστα φέτος και να πετύχουμε τους στόχους μας που αφορούν την πρώτη φάση.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ