Εκτυπώστε τη σελίδα
08-10-2020 20:34

Αλλάζει επίπεδο με τη Μαρία Νομικού ο Απολλώνιος Κερατσινίου

Μεταγραφή που ταράζει τα νερά και αλλάζει τις ισορροπίες στον Β όμιλο της Α2 γυναικών, έκανε ο Απολλώνιος Κερατσινίου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Νομικού.

Η  Μαρία Νομικού (27 χρ.1μ90) είναι διεθνής αθλήτρια που αγωνίζεται στις θέσεις της ακραίας και της διαγωνίου. Έχει στο παλμαρέ της 2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδος και την κατάκτηση του Τσαλεντζ καπ. Η συγκεκριμένη αθλήτρια εχει φορέσει την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και πέρυσι της ΑΕΚ ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία για 5 χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Αν και 27 χρονών, πρόκειται για μια σπουδαία παίκτρια με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, εμπειρία, τεχνική και έντονη προσωπικότητα, ενώ αρχές του καλοκαιριού οι πληροφορίες την ήθελαν μετά την κατάκτηση του τίτλου της Πρι Λιγκ με την ΑΕΚ και την άνοδο των «κιτρίνων» στη Volleyleague,να μετακομίζει στην Κίνα για να είναι κοντά στο σύζυγο της, ο οποίος είναι γυμναστής σε ομάδα μπάσκετ.

Η παρουσία της θα ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Απολλώνιο της Καταλιν Κις, ο οποίος βρίσκεται στον Β όμιλο της Α2 με Πετρούπολη, ΠΑΚ Χαλανδρίου, Αγ. Παρασκευή , Ηρακλή Κηφισιάς, ΓΕΗ και Ρέθυμνο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη Νομικού

 «Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τη διεθνή αθλήτρια Νομικού Μαρία (διαγώνιος, γεν. 1993, ύψους 1.90εκ).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Μαρία ανέφερε: «Η Διοίκηση της ομάδας με προσέγγισε με πολύ ωραίο τρόπο από το πρώτο ραντεβού. Η πρότασή της ταίριαξε χρονικά με την επιθυμία μου για την συνέχιση και ολοκλήρωση των σπουδών μου, αλλά και των επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός του παρκέ. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες".

Ευχόμαστε στην Μαρία καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, για τη βοήθεια τους, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή!»