Εκτυπώστε τη σελίδα
28-09-2020 13:25

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας επικράτησε του ΑΣ Ιωαννίνων

Φιλική νίκη πέτυχε ο νεοφώτιστος στην Α2 γυναικών, Φιλαθλητικος ΓΣ Πρέβεζας κόντρα στον ΑΣ Ιωαννίνων με 3-0 σετ ( 25-17,28-26,27-25) στο ΔΑΚ Πρέβεζας .

.Η ομάδα του Π.Παπαδόπουλου που βρίσκεται ακόμα στο στάδιο προετοιμασίας και μονταρίσματος πέτυχε μία νίκη γοήτρου απέναντι σε μία ομάδα πιο έμπειρη που αγωνίζεται περισσότερο χρόνο στην  Α2 κατηγορία  και που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με αυτήν.

Ο Φιλαθλητικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρα τις πολλές αλλαγές και σχήματα που δοκίμασε ο προπονητής του συλλόγου.Ο κ. Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του και έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση και την προσπάθεια που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των πρωτόκολλων υγιεινής για τον κορονοϊό.Το επόμενο φιλικό είναι με την ΕΑ Πατρών στην Πάτρα στις 03 Οκτ 17:00 στο κλειστό γήπεδο Πατρών.

Φιλαθλητικός , Προπονητής : Π.Παπαδόπουλος Βοηθος: B.Τσουμάνης , Γυμναστής : Δ.Γεωργοπέτρη, Σιούλα , Φασούλεβα , Γκίμπερτ, Θεοδωράκη,Κοσμίδου,  Ντάκουλα, Κούκα , Ρίτσα , Κοντζαμοράτογλου,Παραλήκα, Σάμπου, Αγόρου.