1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2020 16:04

Μ. Αποστολογιωργάκης: «Στόχος της Πετρούπολης η δημιουργία διαχρονικά σταθερής ομάδας»

Με μεγάλη δίψα, αρκετά ενισχυμένο ρόστερ και έναν από τους κορυφαίους προπονητές  στον πάγκο, τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη, ο ΓΣ Πετρούπολης αναμένεται να πάρει την «πολ ποζίσον» στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, ώστε η καρώ σημαία του τερματισμού να την βρει με την κατάκτηση του μοναδικού εισιτηρίου από την Α ζώνη, το οποίο οδηγεί στην Πρι Λιγκ.

Ο πολύπειρος κόουτς της Πετρούπολης που έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες στιγμές σε Ηλυσιακό, ΑΕΚ, τα τελευταία χρόνια, σχολίασε στο Volleynews.gr, την φιλοσοφία πάνω στην οποία «κτίζεται» η φετινή γυναικεία ομάδα του ΓΣ, τους στόχους που έχει βάλει αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν σε βάθος χρόνου.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:«Η ομάδα δουλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο. Όσες αθλήτριες μπορούν λογω άλλων υποχρεώσεων κάνουν και δίπλες προπονήσεις. Δείχνουν μεγάλη θέληση και συνέπιαμε την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών κας Τεζας και κυρίου Τσούλια και της διοίκησης σε ότι ζητηθεί, θεωρώ οτι πάμε καλά.»

Για τους φετινούς στόχους..

.«Το οικοδόμημα για είναι στέρεο πρεπει να ξεκάνει απο την βάση. Η διοίκηση επέλεξε πρώτα από ολα να συνεργαστεί με εξαιρετικούς προπονητές στις ακαδημίες κ τα αναπτυξιακά τμηματα.

Πρώτος στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει να παράγει αθλήτριες που μελλοντικά θα στελεχώσουν το γυναικειο τμήμα. Η περσινή ομαδα των κορασιδων,.η οποία ανέβηκε την προηγούμενη χρονια στην Α κατηγορία αποτελείται απο παιδιά με ταλέντο. Μαζι με αθλήτριες πιο μικρες που έρχονται απο κατω, θεωρώ οτι θα βοηθήσουν πολυ στο μέλλον.

Επειδή έχουν φέτος τις πανελλήνιες, αποφασίσαμε να κάνουμε μια δυο μεταγραφές παραπάνω ισως απο το αναμενόμενο. Το γυναικείο ειχε ήδη εναν κορμό αρκετά δυνατό απο την προηγουμενη σεζον. Επιλέξαμε να κάνουμε μεταγραφές κάποιες αθλήτριες, που να συνδυάζουν το ταλέντο και την δυνατότητα,ώστε να εξελιχτούν μαζί με την ομάδα.

Στόχος μας είναι η ανοδος,δεν το κρυβουμε, μα πάνω απο ολα να συγκροτήσουμε μια ομάδα που με ελάχιστες η ακόμα και καθόλου αλλαγές, η οποία θα πορευτεί για χρόνια. Ειμαι πολυ χαρούμενος γιατι πέρα απο ταλαντούχες αθλήτριες, είναι και εξαιρετικά παιδιά και ανυπομονώ οπως και ολη η ομαδα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Για τους ομίλους της Α ζώνης

«Όσον αφορά τους ομίλους θεωρω οτι είναι ισης δυναμικότητας περίπου και οτι από την στιγμή που προκρίνονται 3 στην επομένη φάση για άνοδο, όλες οι ομαδες έχουν και κάποιο περιθώριο λάθους.»

Για το σύστημα των αγώνων

«Απο την στιγμή που ανεβαίνει μονο ενας και απο τους 2 ομιλους θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοί κ καλοί για να τα καταφέρουμε σε οποιο σύστημα αγωνων και εαν συμμετέχουμε. Η προσωπική μου γνώμη ειναι οτι οι συχνές αλλαγές δεν βοηθούν το άθλημα.

Εδω και χρόνια παρακολουθούμε στην ΕΟΠΕ και σε άλλες μεγάλες ενώσεις, πρωταθλήματα όπου κάθε κατηγορία παίζεται με διαφορετικά συστήματα αγώνων.

Φέτος σίγουρα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά λογω πανδημίας, οι αλλαγές όμως ακόμα και σε πετυχημένα μοντέλα όπως της Pre League νομίζω ότι δεν βοηθούν.Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν μια χρονιά με υγεία και μακάρι να δούμε και πρωταθλήματα με κόσμο.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ