1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2020 12:17

Σοφία Λακασά: «Ο κόουτς Δεναξάς από τους βασικούς λόγους που ήρθα στον Μίλωνα» (vid)

Μετά από δύο χρόνια, (τελευταία φορά στον Απολλώνιο), η Σοφία Λακασά θα συνεργαστεί και πάλι με τον Γιώργο Δεναξά στον Μίλωνα και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Η ταλαντούχα ακραία που αγωνίστηκε πέρυσι με επιτυχία στην Ίριδα Ν. Σμύρνης, στο πλαίσιο της παρουσίασης της γυναικείας ομάδας, μίλησε στη κάμερα του volleynews.gr. για την μέχρι τώρα πορεία προετοιμασίας των «πρασίνων»:
«Οι εντυπώσεις μου είναι αυτό που περίμενα, η προετοιμασία πάει παρά πολύ καλά, η ομάδα παει πολύ καλά, ανταποκρίνεται στην προετοιμασία. Παράλληλα ήξερα πως θα είναι τα επίπεδα προπόνησης, η δυσκολία, γιατί έχω ξανάσυνεργαστεί με το κ. Δεναξά, οπότε είναι όλα όπως τα περίμενα».

Για το αν η παρουσία του προπονητή Γιώργου Δεναξά έπαιξε ρόλο για να συνεχίσει την καριέρα της στο Μιλωνα, υποστήριξε: «Ήταν μία από τις επιλογές μου ο Μίλωνας και επειδή τον ξέρω τον κοουτς και έχουμε ξανασυνεργαστεί και τον εμπιστεύομαι, ήταν από τους βασικούς λόγους που ήρθα στην ομάδα».

Για τις σπουδές της και αν έχει ελεύθερο χρόνο τόνισε: « Βρίσκομαι στο τέταρτο έτος του ΤΕΦΑΑ και ελπίζω στον πέμπτο χρόνο να πάρω πτυχίο. Ο ελεύθερος χρόνος, εξαιτίας των σπουδών και των προπονήσεων του κοουτς είναι περιορισμένος».

Για τον καθοριστικό ρόλο του πατέρας της Παναγιώτη Λακασά στη καριέρα της, η Σοφία είπε: « Ο πατέρας μου έπαιξε σημαντικό ρόλο σε ολη μου την πορεία ως αθλήτρια. Πάντα προσπαθεί να με συμβουλέψει και να με βοηθήσει. Όταν περνάω κάποια ανασφάλεια ή έχω κάποια απορία, σίγουρα θα απευθυνθώ στον πατέρα μου γιατί τον εμπιστεύομαι, και είναι και πολύ καλός προπονητής».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ