1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2020 19:30

Θετικό δείγμα για τον Ηρακλή, 2-1 τον Αίαντα Ευόσμου

Nικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς για την γυναικεία ομάδα του Ηρακλή, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, καθώς επικράτησε με 2-1 ( 1-25, 26-24, 25-18) του Αίαντα Ευόσμου που αγωνίζεται στη Volleyleague, στο Κατσάνειο γυμναστήριο.

Η σύνθεση του Ηρακλή (Τσιουπλής): Μπαλογιάννη, Διβράμη, Χατζηλαμπρου, Κουρκουλούκη, Λιούνη, Ζίγκα, Πεγκλίδη (λ), Καλαϊτζίδου (λ), Μπουρλή Ελ., Βαμβακίδου, Μπουρλή Εμ., Τσακιρίδου (λ)

 Δηλώσεις Ηρακλή

Ο προπονητής του Ηρακλή,Βασίλης Τσιούπλης μετά την λήξη του φιλικού, δήλωσε :

«Πρώτο φιλικό με μια ομάδα απ’ την Α1, μπορεί το σκορ να λέει 2-1 Ηρακλής αλλά δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια ούτε προς τον Αία, ούτε προς εμάς. Θεωρώ πως μπορούμε να δώσουμε πολλά περισσότερα. Θέλαμε να δούμε συγκεκριμένα πράγματα όπως την πρώτη μας μπάλα στην πάσα και την άμυνα, να δείξουμε τη διάθεση και από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο σε ανάπτυξη, επίθεση ήταν καθαρά στα χέρια και την απόφαση των γυναικών.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτό που ζήτησα να δω στο πρόσωπο τους, το είδα, είχαν τη διάθεση για άμυνα και να κυνηγήσουν τις μπάλες. Συνεχίζουμε θα έχουμε πολλά φιλικά, να στρώσουμε την ομάδα όπως πρέπει, να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και να καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Η αρχηγός της ομάδας μας Κατερίνα Κουρκουλούκη δήλωσε: Σήμερα είχαμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Τεστάρουμε τις δυνάμεις μας τώρα που είναι αρχή της χρονιάς. Θεωρώ πως τα πήγαμε καλά, είμαστε μια καινούρια ομάδα και πιστεύω πως στην πορεία θα δέσουμε περισσότερο και πάμε για νίκες.

Η ακραία παίκτρια του Ηρακλή Δέσποινα Λιούνη είπε: Ξεκινήσαμε λίγο μαγκωμένα στην αρχή, βέβαια αυτό συνέβη γιατί δεν έχουμε παίξει μεταξύ μας εξάδα και δεν το έχουμε δουλέψει αυτό. Αυτές τις δύο βδομάδες βρίσκαμε ουσιαστικά τον εαυτό μας, τα πατήματα μας. Ωστόσο στο 2ο και 3ο σετ φάνηκε η δουλειά μας, συνεργαστήκαμε σαν ομάδα και γι αυτό κερδίσαμε και τα σετ.»Πηγή: Iraklis1908.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ