1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2020 17:21

Ο Τάσος Κουμπλής στον Α.Ο.Ζακύνθου που θέλει να γίνει νέα... Νάξος

Ο Τάσος Κουμπλής αποδέχτηκε την αξιόλογη πρόταση της διοίκησης του Α.Ο.Ζακύνθου για να αναλάβει προπονητή στη γυναικεία ομάδα αλλά και να οργανώσει την ακαδημία του συλλόγου.

Ο Κουμπλής παρότι έκανε συζητήσεις με ομάδες του κέντρου δεν είδε ενδιαφέρον και προοπτική κυρίως για τις ακαδημίες και αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης του ΑΟΖ.

«Οπως οι Κυκλάδες»

«Με γοητεύει η ιδέα να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο και δυνατό σε ένα νησί των Επτανήσων όπου γενικά τα ομαδικά αθλήματα αντιμετωπίζουν δυσκολίες και ειδικά το βόλεϊ. Οι άνθρωποι μου έδειξαν σεβασμό και ενδιαφέρον και δεν είχα παρά να αποδεχτώ την πρόκληση να ανεβάσουμε τη γυναικεία ομάδα, να οργανώσουμε τις ακαδημίες και γιατί όχι να δημιουργήσουμε και μία ανδρική ομάδα. Κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι σύλλογοι στα υπόλοιπα νησιά μας, όπως στη Σύρο, στη Νάξο, στη Θήρα. Υπήρχαν άνθρωποι με όραμα, μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους και τον αθλητισμό και έχουν φτάσει και παίζουν στην Volley League», είπε στο volleynews.gr o Tάσος Κουμπλής.

Ο έμπειρος τεχνικός, που αναμένεται να μεταβεί στη Ζάκυνθο μέσα στην επόμενη εβδομάδα. 

«Η πιο σημαντική στιγμή»

Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε στη Ζάκυνθο η θετική απάντηση του Τάσου Κουμπλή. Ο πρόεδρος του ΖΑΟ κ.Μουζάκης είπε: «Είναι ίσως η πιο σημαντική στιγμή για τον σύλλογο του ΖΑΟ. Ένας προπονητής που είναι γνωστός πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Με πέρασμα από την Εθνική ομάδα και στον πάγκο κορυφαίων συλλόγων όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Έχει αναδείξει μια σειρά από Έλληνες και Ξένους παίκτες. Επιλέγει τον σύλλογο μας να τον αναλάβει συνολικά και με διάθεση πολύ για δουλειά και ανάδειξη νέων ταλέντων που είναι και ο βασικός μας στόχος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ