1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2020 11:09

Τουρνουά βόλεϊ γυναικών «Βασ. Βαργιάμης» από τον Ασκληπιό Τρικάλων

Τουρνουά γυναικών αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Βαργιάμη, διοργανώνει ο Ασκληπιός Τρικάλων με τη συμμετοχή του Άρη Θεσσαλονίκης, του Αίαντα και της γειτονικής ΕΑΛ, το διήμερο 3-4/10.

Πιο αναλυτικά ο σύλλογος των Τρικάλων αναφέρει για την διεξαγωγή του τουρνουά στην έδρα του:

«Ένα μεγάλο τουρνουά βολεϊ στη μνήμη του Βασίλη Βαργιάμη που έφυγε άδοξα απ΄τη ζωή. Ο Ασκληπιός πιστός στην εξαγγελία που έκανε προχωρά στην διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου τουρνουά volley γυναικών, με την πεποίθηση ότι αυτό θα γίνει θεσμός για την Πόλη των Τρικάλων, τιμώντας παράλληλα την μνήμη του μεγάλου αθλητή και εργάτη του Αθλητισμού στα Τρίκαλα Βασίλη Βαργιάμη.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 3-4/10/2020 με συνδιοργανωτές τον Ασκληπιό και τον Δήμο Τρικκαίων. Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος οι ομάδες ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ και ΑΣΚΛΗΠΙΌΣ.Ο Άρης Θεσ/νίκης και ο Αίας Ευόσμου αγωνίζονται στην Α1 volley league γυναικών με πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, έχοντας πολλές κατακτήσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Η ΕΑ Λάρισας αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό volley έχοντας αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια στην Α1 των γυναικών, κατακτώντας παράλληλα αρκετά Πανελλήνια πρωταθλήματα στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το τουρνουά σε ένα από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά event με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ