1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2020 00:00

Νέες προσθήκες στο ΠΑΚ Χαλανδρίου Μπαγλατζή και Τερτλίδου

Δύο ταλαντούχες αθλήτριες που αναμένεται να δώσουν λύσεις στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, ανακοίνωσε το ΠΑΚ Χαλανδρίου, το οποίο ήδη έχει διανύσει την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του.

Πρόκειται για την διαγώνια Ευάννα Μπαγλατζή που πέρυσι αγωνίστηκε στο Κορωπί και την 25 χρονη (1μ75) Θεσσαλονικιά κεντρική, Νατάσσα Τερτλίδου. Στην νεοφώτιστη αθηναϊκή ομάδα ανήκει και η πασαδόρος, Δέσποινα Μάλλιου η οποία αποκτήθηκε από τους Θρακομακεδόνες.

Οι ανακοινώσεις της διοίκησης του συλλόγου του Χαλανδρίου για τις δύο αθλήτριες αναφέρει:

Νατάσσα Τερτλίδου:

«Η ταλαντούχα αθλήτρια Νατάσσα Τερτλίδου, προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.

Με συμμετοχή σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα των αναπτυξιακών κατηγοριών με τον Ερμή Δράμας (2009-2013) όπου ξεκίνησε την αθλητική της σταδιοδρομία, με επόμενους σταθμούς τις ομάδες Γυναικών του ΠΑΟΚ (2013-2014) της ΜΕΝΤ (2014-2015) και του Έσπερου Θέρμης (2015-2018).

Με την ένταξη της στην ομάδα μας δήλωσε τα παρακάτω:«Είμαι ιδιαιτέρα χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Π.Α.Κ Χαλανδρίου, ενός συλλόγου με πολυετή ιστορία, αρχές και αξίες. Ακόμη περισσότερο ενθουσιασμένη είμαι για την ένταξη στην ομάδα των γυναικών, η οποία έχει καταφέρει πολλές σημαντικός νίκες τα τελευταία έτη, εξασφαλίζοντας την θέση της στην Α2 κατηγορία.

Αυτή τη θέση θα προσπαθήσουμε φέτος να εδραιώσουμε με τις συναθλήτριες μου, δίνοντας όλη μας την ενεργεία και το πάθος στο γήπεδο. Εύχομαι σε όλη την ομάδα μας μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες»Καλωσορίζουμε την Νατάσσα στην αθλητική οικογένεια του Π.Α.Κ Χαλανδρίου.»

 Ευάννα Μπαγλατζή:

"Η Ευάννα Μπαγλατζή μετά την ένταξη της στο σύλλογο δήλωσε τα παρακάτω:"Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που πλέον είμαι μέλος της ομάδας του Π.Α.Κ Χαλανδρίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προπονήτρια κ.Έφη Μαρτσουκάκη και τον κ. Βασίλη Καλαντζή, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου για τη νέα αγωνιστική χρονιά.Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους.Καλή σεζόν!"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ