1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-08-2020 13:39

Η Μάρα Παππά ενισχύει τον Α.Σ.Γιάννενα

Μια μεταγραφή που θα δώσει ώθηση και στα αναπτυξιακά του τμήματα ολοκλήρωσε ο ΑΣ Γιάννενα.

Η Μάρα Παππά είναι άλλη μια ταλαντούχα αθλήτρια της ευρύτερης περιοχής και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει θεαματική εξέλιξη.

Η νεαρή αρτινή αθλήτρια αποκτήθηκε με ελεύθερη μετεγγραφή από το σωματείο ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ και έρχεται να ξεδιπλώσει και αναπτύξει το ταλέντο της.

Με αρκετές κλήσεις στις προπονήσεις των κλιμακίων της προεθνικής, συμμετοχή σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα αλλά και στη γυναικεία ομάδα του Αρτινού σωματείου είναι σίγουρο ότι θα έχει σημαντική συνεισφορά και στα αναπτυξιακά τμήματα του ΓΑΣ και όχι μόνο.

Η Μάρα Παππά αποτελεί μια αθλήτρια με προπονητική συνέπεια, όρεξη για δουλειά και τεράστιο ταλέντο.

Η δήλωση της Μάρας στο site του συλλόγου ‘’asgiannena-volley.gr’’:« Η παρουσία μου σε ένα τέτοιο σύλλογο όπως ο ΓΑΣ αποτελεί δικαίωση των μέχρι τώρα κόπων μου. Έρχομαι σε μια ομάδα όπου τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του βόλεϊ στην περιοχή μας. Γνωρίζω επίσης ότι για να φτάσω ψηλά πρέπει να δουλέψω σκληρά και με τη βοήθεια των νέων μου προπονητών είμαι σίγουρη ότι μέσα από την ομάδα του ΓΑΣ θα τα καταφέρω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου και νοιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη γι αυτό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που βρίσκονται δίπλα μου και στηρίζουν τις προσπάθειές μου. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με το νέο μου σύλλογο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ