Εκτυπώστε τη σελίδα
10-08-2020 16:25

Η Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς στις ακαδημίες του ΑΟΠ Μοσχάτου και οι σκέψεις για ανδρικό τμήμα

Σπουδαία συνεργασία με την Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς ανακοίνωσε ο ΑΟΠ Μοσχάτου στην προσπάθεια για αναβάθμιση των ακαδημιών. Ο πρόεδρος του συλλόγου Νεκτάριος Χαλβατζής ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την θρυλική κροάτισσα πασαδόρο η οποία θα αναλάβει τις ακαδημίες ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες δύο προπονήτριες που θα την στελεχώνουν. Οπως αποκάλυψε ο Χαλβατζής γίνονται σκέψεις για επαναλειτουργία του ανδρικού τμήματος μετά το 2012.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ Μοσχάτου:

Ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Biljana Gligorovic.
H Biljana θα είναι υπεύθυνη για τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου μας.
Τα παιδιά μας θα έχουν την τύχη να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ από μία
από τις κορυφαίες πασαδόρους που έχουν περάσει ποτέ από το ελληνικά γήπεδα.
Έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο Ιταλικό πρωτάθλημα στο οποίο έχει ανακυρηχθεί και πρωταθλήτρια. Έχει επίσης βραβευτεί ως η δεύτερη καλύτερη πασαδόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Στην Ελλάδα ήρθε το 2008 για λογαριασμό του Ολυμπιακού και αγωνίστηκε ακόμα στον Απολλώνιο, στον Ηρακλή Κηφισιάς, στα Βριλήσσια, στην Ηλιούπολη και στον Άρη.
Οι γνώσεις και η υπερπολύτιμη εμπειρία της αποτελούν την εγγύηση και τα θεμέλια για να χτίσουν τα παιδιά , τόσο των ακαδημιών όσο και των αγωνιστικών μας τμημάτων, το δικό τους αθλητικό μέλλον.
Ο σύλλογός μας , παρόλες τις αντιξοότητες των καιρών, συνεχίζει με σταθερά βήματα πάνω στο όραμα του να δημιουργήσει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στον χώρο και να κάνει το όνομα του Μοσχάτου συνώνυμο του Ελληνικού βόλεϊ.
Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν καλωσορίζουμε την Biljana στο Μοσχάτο και της ευχόμαστε υγεία και προσωπική ευτυχία.

Σχετικά άρθρα