1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2020 23:29

'Εκπληξη στην Πρέβεζα με την ελληνοκουβανή Μάρθα Γκίμπερτ

Κίνηση-έκπληξη από τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας. Η νεοφώτιστη ομάδα της Α2 γυναικών, ανακοίνωσε την ενίσχυση της με την 20 χρονη ελληνοκουβανέζα διαγώνια (1μ88), Μάρθα Guibert. Η τελευταία ξεκίνησε το βολει από την Αργυρούπολη και αγωνίστηκε στη συνέχεια σε ΓΣ Άρτας και Φιλία Άρτας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει για την Μάρθα Γκίμπερτ:

« Ο Φιλαθλητικός ΓΣ Πρέβεζας ενόψει της συμμετοχής του στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών ανακοινώνει την ενίσχυση της ομάδας με την Μάρθα Guibet!Ο Φιλαθλητικός προσθέτει ακόμα μια ταλαντούχα αθλήτρια στο ρόστερ του , την Μάρθα Guibert.

Η μισή Κουβανή και μισή Ελληνίδα διαγώνιος, ύψους 1,88 ,γεννημένη στις 06/09/2000 έρχεται με όνειρα και ελπίδες με σκοπό να προσφέρει τα μέγιστα στην καθιέρωση της ομάδας στην Α2 αλλά και να βελτιώσει τις προσωπικές της επιδόσεις που ήταν εντυπωσιακές τα προηγούμενα χρόνια.

Η Μάρθα ξεκίνησε στον A.O.N. Αργυρούπολης (2013-2018) και τα επόμενα χρόνια έπαιξε διαδοχικά σε Γ.Σ. Αρτας (2018-2019) και Φιλια Άρτας (2019-2020).Η βελτίωση της ήταν εντυπωσιακή σε όλους τους τομείς και έχει κληθεί στα κλιμάκια της προεθνικής των αντίστοιχων κατηγοριών.

Η αθλήτρια με δηλώσεις της, ευχαρίστησε τις προηγούμενες ομάδες και τους προπονητές για την άψογη συνεργασία της στην έως τώρα πορεία της στο βόλεϊ και τη διοίκηση του Φιλαθλητικού με ιδιαίτερη μνεία στον προπονητή Π.Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που της δείχνει να συμμετέχει στην Α2 .Υποσχέθηκε μαλιστσ ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις για να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται την επόμενη χρονιά.».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ