1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2020 21:19

Ανανέωσε με τον Απολλώνιο η κεντρική Κάλλη Δίκη

Για δεύτερη χρονιά θα μπλοκάρει στον Απολλώνιο Κερατσινίου η Κάλλη Δίκη. Η 24 χρονη (178) αλτική κεντρική, αποτέλεσε πέρυσι μια από τις αθλήτριες που βοήθησαν σημαντικά το σύλλογο του Κερατσινίου να τερματίσει στην πέμπτη θέση του Α ομίλου της Α2 γυναικών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας με την δυναμική κεντρική που έχει αγωνιστεί σε Ηλιούπολη, Αιγάλεω, Πανιώνιο και Αστέρα Νίκαιας, αναφέρει

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Κάλλη Δίκη (κεντρικός).

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Κάλλη ανέφερε: "Ευχαριστώ την οικογένεια του Απολλώνιου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει σε μια χρονιά πρόκλησης για όλους μας . Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τη Διοίκηση, αλλά και με μια προπονήτρια, που έχει να μας δώσει πολλά εντός κι εκτός γηπέδου.

Εύχομαι σε όλο το Σύλλογο και τις συμπαίκτριες μου υγεία και να δουλέψουμε όλοι μαζί για την επίτευξη των στόχων μας''.Ευχόμαστε στην Κάλλη, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ