1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2020 11:55

Επέστρεψε στην Αργώ Βόλου η Ιωάννα Παρισάκη

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της τον Βόλο και συγκεκριμένα στην Αργώ, επέστρεψε η 24 χρονη ακραία (1μ80), Ιωάννα Παρισάκη, ώστε να την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Η Παρισάκη έχει αγωνιστεί στη Νίκης Αλεξανδρούπολης για τρία χρόνια, πέρυσι έπαιξε με το Αιγάλεω στην Πρι Λιγκ ενώ έχει πολλές διακρίσεις και στο μπιτς βόλεϊ.

Η ανακοίνωση της Αργούς για την Παρισάκη::

“Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή στην γυναικεία ομάδα της Αργους μιας από τις πλέον κορυφαίες παίκτριες του ελληνικού βόλεϊ, της Ιωάννας Παρισάκη. Η αθλήτρια με τις τεράστιες επιτυχίες πήρε την μεγάλη απόφαση και αφήνοντας πίσω προτασεις μεγάλων ομάδων Α1 κατηγορίας επιστρέφει στην γενέτειρα της και στην ομάδα της Αργούς για να την βοηθήσει στην δύσκολη πλέον κατηγορία της Α2.

Η Ιωάννα που ξεκίνησε τα βήματα της στην ΑΡΓΩ, αγωνίσθηκε στην συνέχεια στην Νίκη Αλεξανδρούπολης Α2 για 3 χρόνια και έπειτα μετακινήθηκε στο Α.Ο.Αιγάλεω (pre League) όπου αγωνίσθηκε την σεζόν 2019-2020.

Έχει πλούσιο βιογραφικό και στο Beach volley με την Εθνική Νεανίδων .
.1η θέση Κ20 Βαλκανικό Αλβανία
. 3η θέση Κ20 Βαλκανικό Ελλάδα
.1η θέση Κ20 Πανελλήνιο Ελλάδα
. 9η θέση Ευρωπαϊκό Κ20 Κύπρος
.4η θέση master Γυναικών 2013
.1η θέση Κ20 Βαλκανικό Ρουμανία
. 9η θέση Ευρωπαϊκό Κ22 Ελλάδα
. 4η θέση Βαλκανικό Γυναικών Ελλάδα
. 3η θέση Βαλκανικό Κ22 Σκοπια
.2η θέση master Γυναικών 2016
.1η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη 2016.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα πετοσφαίρισης. Μια κορυφαια αθλήτρια με κύριο στοιχείο της τον εξαιρετικό χαρακτήρα της και την σεμνότητα πάρα τις τεράστιες επιτυχίες η Ιωάννα θα ανεβάσει το επίπεδο του αθλήματος στην πόλη μας.

Με την επιστροφή της Ιωάννας Παρισάκη στην ΑΡΓΩ η επίτευξη των φετινών στόχων θα γίνουν πραγματικοτητα.

Καλώς ήρθες Ιωάννα μας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες τόσο σε προσωπικο όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ