1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2020 11:23

Για 15η χρονιά ο Νίκος Λιγνός στον πάγκο της ΑΕ Αμπελοκήπων

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδα της ΑΕ Αμπελοκήπων θα συνεχίσει να κοουτσάρει ο Νίκος Λιγνός. Ο έμπειρος προπονητής-ιδρυτής της ομάδα, ανανέωσε με την αθηναϊκή ομάδα για 15η χρονιά και είναι από τους ελάχιστους προπονητές στο χώρο, οι οποίοι έχουν τόσο μεγάλη παραμονή σε ένα σύλλογο.

Η ανακοίνωση για τον Λιγνό που οδήγησε τους Αμπελόκηπους πέρυσι στην τρίτη θέση της του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών αναφέρει:

«Παρέμεινε στην Γυναικεία μας ομάδα και στα τμήματα υποδομής, ο προπονητής μας Νίκος Λιγνός, συνεχίζοντας μία διαδρομή 15 ετών στα γυναικεία τμήματα του συλλόγου μας που κορυφώθηκε πέρυσι με την άνοδο στην Α2. Την φετινή χρονιά η ομάδα μας κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία, μια τεράστια για τα δεδομένα μας επιτυχία.

Με την ίδια φιλοσοφία θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας προσπαθώντας να εντάξει σε αυτή όσα πιο πολλά παιδιά μπορεί από τα τμήματα υποδομής μας.

Ταυτόχρονα θα οργανώσει τα τμήματα υποδομής που αποτελούν πλέον μεγάλη προτεραιότητα για τον σύλλογο καθοδηγώντας παράλληλα τα αγωνιστικά τμήματα μας των Κορασίδων και Νεανίδων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον coach και ελπίζουμε να συνεχίσει να βρίσκει κίνητρο για να βελτιώνεται ο ίδιος και η ομάδα!!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ