Εκτυπώστε τη σελίδα
04-07-2020 14:21

Τριπλό «κτύπημα» ο ΓΣ Πετρούπολης με Πάτα, Ασλανίδη, Κρύτσαλη

Τριπλό μεταγραφικό «κτύπημα» για τον ΓΣ Πετρούπολης που ανακοίνωσε τις κεντρικές Ευαγγελία Πάτα (φωτό), Όλγα Ασλανίδη και τη λίμπερο Ευαγγελία Κρύτσαλη.

Με αυτές τις τρεις αθλήτριες (μαζί με Σωτηρίου, Ποδαρά, Υφαντή) η ομάδα των δυτικών προαστίων ολοκληρώνει τον κύκλο των μεταγραφών αλλά και την δημιουργία ενός πρωταθληματικού ρόστερ που την κάνει αυτόματα, φαβορί ανόδου, σε όποιον υποόμιλο της Α2 γυναικών κληρωθεί.

Η ανακοίνωση για τον «πύργο» Ασλανίδη αναφέρει:

«Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Όλγα Ασλανίδη (ημ/νία γεν. 14/07/2000)Η Όλγα (ύψος 187cm), αγωνίζεται από την θέση της Κεντρικής, ξεκίνησε το 2014 στην Ομάδα του Α.Σ.Π. Σάλαμμον, επί 5 συναπτά έτη αγωνίστηκε με την ομάδα ΑΣΠ Ίωνες και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την γυναικεία ομάδα του Φοίβου Μελισσίων.

Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στον Γ.Σ. Πετρούπολης με την μορφή του δανεισμού / υποσχετική ενός έτους.Της ευχόμαστε να έχει μια υγιή αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες για την ίδια όσο και για την ομάδα μας !Ευχαριστούμε την διοίκηση της Α.Σ.Π. Σάλαμμον, για την συνεργασία τους όσον αφορά την παραχώρηση της αθλήτριας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία της ομάδας τους!»

Η ανακοίνωση για την Πάτα

«Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης ολοκληρώνει τον κύκλο των μεταγραφών και ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ευαγγελία Πάτα (ημ/νία γεν. 07/02/1999).Η Ευαγγελία (ύψος 177cm), αγωνίζεται από την θέση της Κεντρικής, και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την γυναικεία ομάδα του ΑΟΝ Αργυρούπολης, ενώ έχει αρκετές εμπειρίες μέσα από την διαδρομή της σε αξιόλογες πρωταγωνιστικές ομάδες της Αττικής :

2019-2020 Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης

2018-2019 Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου

2015-2018 Α.Π.Σ. Άλιμος

2014-2015 Α.Ο. Αιγάλεω

2006-2014 Γ.Σ. Ηλιούπολη

Της ευχόμαστε να έχει μια υγιή αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες για την ίδια όσο και για την ομάδα μας.»

Η ανακοίνωση για την Κρύτσαλη

«Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ευαγγελία Κρύτσαλη (ημ/νία γεν. 25/03/2000).Η Ευαγγελία (ύψος 160cm), αγωνίζεται από τη θέση του λίμπερο ξεκίνησε το άθλημα στην ηλικία των 10 ετών στις υποδομές της γειτονικής ομάδας του Α.Ο. Θριάμβου Χαϊδαρίου, αγωνίστηκε στις ομάδες των Κορασίδων και Νεανίδων και από το 2016 έως και την περσινή σεζόν, αγωνιζόταν με την γυναικεία ομάδα Γυναικεία ομάδα Β’ Εθνικής, Εθν. Περ. Πρωτάθλημα.

Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στον Γ.Σ. Πετρούπολης με την μορφή του δανεισμού / υποσχετική ενός έτους.Της ευχόμαστε να έχει μια υγιή αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες για την ίδια όσο και για την ομάδα μας .

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Α.Ο. Θριάμβου Χαϊδαρίου, για την συνεργασία τους όσον αφορά την παραχώρηση της αθλήτριας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία της ομάδας τους, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας !»