1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2020 22:15

«Έδεσε» την άμυνα του με Μαθιουδάκη ο Απολλώνιος

Σημαντική ενίσχυση στην άμυνα του πέτυχε ο Απολλώνιος ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, καθώς ανακοίνωσε την Ευτυχία Μαθιουδάκη. Η 25 χρονη (1μ68) λίμπερο, προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Πανιώνιο στην Πρι Λιγκ και αναμένεται να «θωρακίσει»την υποδοχή της ομάδας του Κερατσινίου.

Η Μαθιουδάκη είναι η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από την Κάταλιν Κις και ο σύλλογος αναφέρει για την παρουσία της:

“Tο Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Μαθιουδάκη Ευτυχία (λίμπερο).Σε μια πρώτη δήλωσή της η Ευτυχία ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που την νέα σεζόν θα είμαι μέλος της ομάδας του Απολλώνιου.

Γνωρίζοντας τη σοβαρή δουλειά που κάνουν τα μέλη τη Διοίκησης, όπως επίσης τις γνώσεις και το χαρακτήρα της προπονήτριας Κάταλιν Κις, πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες''.

Να σημειωθεί ότι η Μαθιουδάκη εχει αγωνιστεί σε Αργυρούπολη, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ΓΣ Ηλιούπολης και Βριλήσσια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ