1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2020 14:06

Θανάσης Ρέρρας: Οι λόγοι που αποχωρώ από τον Γ.Σ.Κερατέας

Μετά από 13 χρόνια ο Θανάσης Ρέρρας αποχωρεί από τα κοινά του Γ.Σ.Κερατέας και στην απολογιστική του ομιλία ανέφερε:

Μετά από 13 χρόνια συνεχους παρουσίας στο Δ. Σ. του Γ. Σ. Κερατεας, έφτασε η ώρα της αποχώρισης. Μαζί πετύχαμε πολλά, επανασυστησαμε τμήματα, ξεκινήσαμε καινούργιες δράσεις, πραγματοποίησαμε πλήθος εκδηλώσεων.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη που επανηλειμενα με εξελεξαν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων τούς. Όπως επίσης τους Δημήτρη Πυλαρινό, Αθανασιο Μαρτίνο, Γεώργιο Παπαγιάννη, Δημήτρη Λουκά, Κώστα Λεβαντή, Γιάννη Παπαχρήστου, Αθανασιο Μακροδημήτρη για την συνεχη και αδιάλειπτη συνεισφορά.

Τον Αντώνη Αντωνίου, που χωρίς αυτόν ο Γ. Σ. Κερατέας ίσως να μην υπήρχε, και τον Γεώργιο Κόκκινο, που διοικητικά θεμελίωσε έναν στέρεο σύλλογο. Στον δύσκολο δρόμο που πορευθήκαμε βοήθησαν πολλοί, θα ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς, τους συνεργάτες στο Δ.Σ., τους αθλητές, και τους βοηθούς σε γραμματεία και ιατρικές-παραιατρικές υπηρεσίες.

Νιώθω χαρούμενος για την συνεργασία με όλους τους προπονητές, ιδιαίτερα θα ήθελα να μνημονεύσω τους Θεόδωρο Δρίκο, Ιωάννα Πολυμέρα, Μαρία Μωρόγλου, Μανώλη Λαμπράκη, Κλέμη Διαμαντοπούλου, Χρήστο Ζιντζόβα, Βάσια Γιαπτσέ που για πολλά χρόνια συνεργάστηκαμε δημιουργώντας νέες πραγματικότητες για τον σύλλογο.

Δυστυχώς τα νέα δεδομένα με θέλουν πιο ενεργό στις επαγγελματικές δραστηριότητες και τα διδακτικά μου καθήκοντα.

Θα σταθώ με όλες τις δυνάμεις κοντά στην Πρόεδρο κ. Κολιου και το νέο Δ. Σ. Είναι μια συνειδητή επιλογή για να μπορέσει ο σύλλογος να ανταποκριθεί ακόμα πιο δυναμικά στις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται στον ερασιτεχνικό αθλητισμο, αλλά και στις ολοένα αυξημένες απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Όλοι μαζί συνοδοιπόροι στο νέο δρομολόγιο των επιτυχιών που θα έχει αφετηρία την Κερατέα, οδηγό το νέο Δ. Σ. και προορισμό το μεγάλο ταξίδι των διακρίσεων και των ονείρων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ