Εκτυπώστε τη σελίδα
22-06-2020 01:01

Ανανέωσε με όλο το...ρόστερ ο Μίλωνας

Την ανανέωση με όλο σχεδόν το φετινό… ρόστερ, δηλαδή 10 παίκτριες, ανακοίνωσε ο Μίλωνας. Η ομαδική αυτή ανανέωση αφορά τις αθλήτριες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και την άνοδο στην Α2, με 20 νίκες, 60-2 σετ και 60 βαθμούς. Από το κάδρο λείπουν οι Στέλλα Γκιούρδα και Ελισάβετ Παπαγεωργίου, οι οποίες θα αναχωρήσουν στις ΗΠΑ για σπουδές.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Νεοσμυρνιώτικου συλλόγου που εχει υπογράψει και με τον προπονητή Γιώργο Δεναξά για τρία χρόνια αναφέρει:

«Μετά την εξαιρετική χρονιά της ομάδος μας και την άνοδο στην Α2, σε μια βραδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη από μέρους μας προς τις αθλήτριες, χαράς και επιθυμίας για κάτι ακόμη καλύτερο, υπογράφηκαν οι ανανεώσεις συνεργασίας ταυτόχρονα και με τις 10 αθλήτριες μας!

Παράλληλα θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και περηφάνια τα δύο άλλα μέλη της οικογένειας μας, που θα μας γεμίζουν χαρά με τις επιτυχίες τους επί “Αμερικανικού εδάφους”!

Έτσι η ομάδα του Coach Δεναξά θα προχωρήσει σε λίγες και στοχευμένες ενισχύσεις για να ολοκληρωθεί το ράστερ της ομάδος το συντομότερο δυνατόν

.Δανάη Λουζιώτη, Μαρία Θεοδωρακέα, Ελένη Βυθούλκα, Ζένια Βελιανίτη, Έλενα Μαριάτου, Στεφανία Παπαχατζή, Ναταλία Σκαρπέτη, Αλεξάνδρα Σπύρη, Εβελίνα Αποστόλου, Φωτεινή Βουλγαράκη….

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή δύναμη!!!»

Σχετικά άρθρα