1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2020 14:08

Πλώρη για άνοδο η ΕΑΛ με Τσοπούλου και Κοντονάσιου

Δύο ακόμη σπουδαίες μεταγραφές για την ομάδα της ΑΕΛ στην Α2, καθώς ανακοίνωσε μετά την κεντρική Ελένη Κωνσταντινίδου, την απόκτηση των Κωνσταντίνα Τσοπούλου και  Δέσποινας Κοντονάσιου.

Η πρώτη είναι διεθνής αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ, 27 ετών έχει ύψος 1μ81 και αγωνίζεται ακραία και στη σάλα έχει παίξει σε Επανωμή, Ανατόλια, Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, Barbar x-elles (Βέλγιο), Βριλήσσια, και δύο φορές στο ΓΑΣ Μεσσαρά. Η δεύτερη είναι νεαρή πασαδόρος και είχε δοθεί δανεική στην Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου.

Η κοινή ανακοίνωση της ΕΑΛ που βάζει πλώρη για άνοδο στην Πρι Λιγκ αναφέρει για τις δύο αθλήτριες

:«Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας της ΕΑΛ για τη νέα περίοδο. Η αθλήτρια ήρθε σε συμφωνία με τους υπεύθυνους του γυναικείου τμήματος και θα φορέσει τη φανέλα της ΕΑΛ μετά από αυτή του ΓΑΣ Μεσσαράς.Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουνίου 1993, έχει ύψος 1,81 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας.

Είναι ιδιαίτερα γνωστή από τις επιδόσεις της στο beach volley αφού έχει πάρα πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά.Αποτελεί επίσης μέλος της εθνικής ομάδας beach volley.Στη σάλα έχει αγωνιστεί και στις ομάδες: Επανωμή, Ανατόλια, Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, Barbar x-elles (Βέλγιο), Βριλήσσια, ΓΑΣ Μεσσαρά

.Επίσης στο δυναμικό της ΕΑΛ εντάσσεται ξανά η Λαρισαια πασαδόρος Δέσποινα Κοντονάσιου από τον ΜΑΣ Νέα Γενεά, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ